Salt Budapest

„Mi ezt otthon elmosogatjuk” – miért olyan kicsik a fine dining éttermek fogásai?
Nincs mit tenni, ha az ember kiadósat akar enni, akkor már csak kifőzdékbe és csárdákba járhat. Mi történt a világgal, hogy bizonyos éttermekben kisebbek az éttermi adagok? Makai Edina, a Salt...
Először került magyar szakács a világ száz legjobb séfje közé
Tóth Szilárd, a Michelin-csillagos budapesti Salt étterem séfje 93. lett egy listán, melyet a világ száz legjobb séfjeiből állított össze a szakma.
Egy Michelin-csillagos fogás receptje tulajdonképpen egészen egyszerű
A titok: ízemlék, érzelmek, plusz világszínvonalú technológia. A friss Michelin-csillagos Salt Budapest csapatával arról beszélgettünk, hogyan jöhet létre olyan éttermi élmény, ami otthonos, de...
Kövess minket Facebookon is!