Robert Fico

RSS

A bukását hozó Kuciak-gyilkosság óta nem volt ennyire főszerepben Fico

Mélyről hozta vissza pártja támogatottságát a volt kormányfő, akiről azonban kiderült, hogy egy vadászházban súlyos állításokat tett idén nyáron. Fico a járványügyi korlátozások miatti elégedetlenség meglovagolása mellett az államfővel szkanderezik, és előrehozott választásért kampányolva próbálja elterelni a figyelmet. Az már nem olyan biztos, hogy el is akarja érni a szavazást, amelyből elsősorban nem ő, hanem egykori bizalmi emberének pártja profitálna.

Fico feljelentést tervez, amiért titokban felvették, ahogy egy oligarchával és lecsukott rendőrök ügyvédeivel tárgyal

Ellopott aranyról és meghamisított koronavírustesztről is beszél a felvételeken, amiről azt mondta, nincs rajtuk semmi különös.

Robert Fico meghamisította PCR-tesztjét koronavírusosként, hogy hazamehessen

A napokban kitört megfigyelési botrány egyik szereplője, a populista szlovák politikus a karantént sem tartotta be.

Megfigyelési botrány Szlovákiában: a populista Robert Fico korrupciós ügyekben letartóztatott oligarchák ügyvédjeivel egyeztet

A hivatalos rendőrségi verzió szerint véletlenül hallgatták le a volt szlovák miniszterelnököt. Nagyon ideges a helyzettől, és amikor az újságírók kérdezgették, közölte, hogy nem nyilatkozik Soros-lapoknak.

Robert Fico a Magyar Nemzetnek: Soros egy nemzetközi pénzügyi csaló

A volt szlovák miniszterelnök e-mailben válaszolt a lap kérdéseire, dicsérte a magyar és a lengyel kiállást az EU-csúcson.