Nácik

RSS

A Betyársereg is beszállt a soproni szellemüldözésbe

Egyelőre semmi látható nyoma a Sopronba meghirdetett nemzetközi neonáci találkozónak, de az ellentüntetések demonstrációt már megkezdődtek.

Évekig működtek náci gyerektáborok Amerikában

A két világháború között több ezer gyerek kapott ideológiai képzést az Új Németország értékeiről, miután részben ugyanezek a gyerekek felépítették a táborokat. Kötelező Mein Kampf, parádék...

Coco Chanel a francia ellenállás tagja is volt, nem csak náci kollaboráns

Új dokumentumokat mutatnak be egy kiállításon, a francia kormány is megerősítette, hogy aktív ellenálló volt.

Egy napra eljátszották, hogy elfoglalták a várost a nácik

A politikusokat bebörtönözték, az állampolgárokat kifosztották, a templomot bezárták, és könyveket égettek Winnipeg városában, a második világháború kellős közepén Kanadában. Mindezt jó cél érdekében.

A holland tinédzser lányok, akik a halálba csábították el a nácikat és az árulókat

Az Oversteegen-nővérek tinédzserként léptek be a második világháborúban a holland ellenállók közé, nem sokra rá már náci tiszteket és kollaboránsokat végeztek ki. Volt hogy csábítóként fellépve...

Nem tudom, hogy vannak-e nácik, de melegek annál többen

Kivel van nagyobb baj, a melegekkel vagy a nácikkal? A ferencvárosi szivárványszínű pad mellett sétálókat kérdeztük, hogy lehet-e egyenlőségjelet tenni a padot rendszeresen átfestő két csoport közé.

A nácik Trójából nyúlták le a horogkereszt szimbólumát

Több ezer éve használták a buddhisták, a hinduk, és még egy csomó kultúra, hogy aztán egy elég fura csavarral jusson el Németországba, ahol örökre beszennyezték a jó szerencse egykori jelképét.

Hitler-beszédet játszottak be a hangosbeszélőn a bécsi vonaton

Nemcsak a náci vezető beszéde hallatszott, hanem az is, ahogy a tömeg „Sieg Heil” és „Heil Hitler” kiáltásokkal élteti őt.

Schmidt Mária liblingje irányítja a nácivá lett Kanye West újabb elnöki kampányát

Milo Yiannnopoulos lesz Kanye West választási kampányának a politikai vezetője.

Saját nevüket írták fel, amikor a nácik össze akarták írni a zsidókat a deportáláshoz

A görögországi Zakinthosz püspöke és polgármestere közel 300 ember életét mentette meg a holokauszt alatt, amikor nem adták ki a szigeten élő zsidók névsorát, helyette megszervezték a bújtatásukat....

Kövess minket Facebookon is!