Interjú

RSS

Herczeg Zoltán: Szégyellem, hogy magyar vagyok, és erre a politika percenként ad okot

Tolvaj, maffiaszerűen működő kormány irányítja az országot, a nemzeti divatügynökség nem más, mint támogatásnak nevezett lopás, mondta a dizájner Veiszer Alinda legújabb műsorában.

Fluor Tomi: A NER nagyon szépen kettéosztotta az országot, és rengeteg karácsonyi vacsorát elrontottak

A Wellhello énekese a Szabad Európának adott interjújában lesújtónak nevezte Orbán Viktor október 23-i beszédét.

Turi-ügy: A bűncselekmény elévül, de a bűn sohasem

Felállt a bizottság, ami a Turi György úszóedző elleni sportolói vádakat fogja kivizsgálni. Csak a kemény edzői módszerek vezetnek a biztos sikerekig, érmekig? Interjú az ügy hátteréről, lehetséges következményeiről Mérő Vera emberijog-védővel.

A papucsozás olyan volt az uszodában, mint a körmös az iskolában

Nincsenek ezerszámra megnyomorított gyerekek, nincs mérhetetlen uszodai szenvedés, mondja Selmeci Attila úszóedző, aki 17 éven át dolgozott együtt a gyerekbántalmazási ügybe keveredett Turi Györggyel. A Milák Kristóffal olimpiai aranyig jutó szakvezető a lapunknak adott interjúban arról is beszélt, hogy az élsport nem kötelező, és hogy az úszásban szó sincs a gyerekek nyúzásáról.

Elnézést kért az ausztrál tévés, aki úgy készített interjút Adele-lel, hogy nem hallgatta meg az új albumát

Matt Doran nem olvasott el egy emailt, ezért csúszott le az albumról.

A legizzasztóbb kérdések, amiket Orbánnak szegeztek az állami rádióban

Hány kilós volt a kenyér? Műanyagból vannak, vagy igazán nők? Meddig még? Orbán Viktort itthon szinte csak az állami rádióban lehet kérdezni, az évi 120 milliárd forintból működő szervezet egyik vezető szerkesztője pedig nem rest kihasználni az alkalmakat.

Márki-Zay szerint nem a benzinár befagyasztása a jó megoldás

A közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt interjút adott a Blikknek, ebben beszélt arról is, milyen kellemetlenségek érték a gyerekeit a személye miatt.

A leköszönő Angela Merkel számára a menekültválság és a Covid-járvány jelentette a legnagyobb kihívást

Ezekben érezte meg leginkább, mennyire közvetlenül érinti az emberek sorsát. A Deutsche Welle készített interjút a távozó német kancellárral.

Bige László: Rákosi alatt sem volt ilyen erkölcsi válságban az ország, mint most

A nagyvállalkozó arról beszélt egy interjúban, megüzenték neki, ha elhagyja Magyarországot, békén hagyják. De szerinte nem követett el semmi olyat, ami miatt menekülnie kéne.

Gulyás Gergely: Nem tartozunk köszönettel az uniós pénzekért

A miniszter a Pegasus-ügyről azt mondta, minden államnak vannak eszközei a titkos információgyűjtéshez, a nyugati média viszont szeret rosszat írni Magyarországról.

Ezer sebből vérzik a Pegasus hazai alkalmazása a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori feje szerint

Laborc Sándor maga is célpont volt, amely szerinte mulatságos. Beszélt fideszesek 2006-os szerepéről és a Portik-találkozókról is.

Bige László: Annyit adok Márki-Zaynak, amennyit kér

A milliárdos független, szabad gondolkodású embernek tartja magát. A HVG-nek arról is beszélt, hogy megtámadják a bíróságon a GVH gigabírságot kiszabó határozatát.

Kálomista szerint akkora siker lett az Elk*rtuk, hogy akár még folytatás is készülhet

Kálomista szerint a második rész indulhatna az október 23-ai lovasrohammal.

Gyabronka József: Ha gyűlöletet szítanak, akkor kialakul egy ellengyűlölet

A Jászai Mari-díjas színész Veiszer Alinda vendégeként beszélt arról, hogy azoknak akar erőt adni, akik ülnek csendben, és még az ikszet is úgy húzzák be a szavazófülkében, hogy senki ne lássa.

Hann Endre: Olyan mértékű hitelrontásról van szó az Elk*rtukban, amit nem lehet szó nélkül hagyni

A Medián igazgatóját érdekli, miért lett ilyen fontos a Fidesznek.

Cserhalmi György: Azt mondják Árpa Attilára, hogy színész. Akkor mi vagyok én?

Mellkassal NATO-tankot fellökő hazafiságról, Gy. Németh Erzsébetről, a statisztáról és a kisgyerekként nevelőintézetben töltött évéről is beszélt Veiszer Alinda műsorában.

Dobrev: A győzelemhez erő kell, a vesztéshez egy kicsikét még több

Márki-Zay Péter mindenben számíthat rám, mondta a DK-s politikus, de legyőzője hetedik frakciós ötletét nem kommentálta.

Márki-Zay Péter egy hetedik, saját frakciót is akar

Napokon belül találkozik Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökkel. Erről is beszélt az ATV műsorában a miniszterelnök-jelölt.

Török Gábor: Csendes ellenzékváltás történt az előválasztáson

A politológus szerint Lázár János örülhet, hogy megszabadul a helyi riválistól, Márki-Zay Pétertől, aki eddig az ő problémája volt, de mostantól a Fidesz problémája lesz.

Szijjártó az al-Dzsazírának: a holland miniszterelnök nagyon komoly hungarofóbiában szenved

A magyar külügyminisztert főleg a külföldről érkező bírálatokkal szembesítették.

Bornai Tibor: Profibban szervezett a szigor, mint a szocializmusban volt

A generált konfliktusok erősödéséről, az elmaradt disszidálásáról beszélt Veiszer Alinda új műsorában. És arról is, hogyan hatott rá a szovjet irodalom antológiája és Durdi Haldurdi neve.

Halász Judit frászt kapott élete első gyerekkoncertjén

De aztán gyorsan belejött: generációk nőttek fel a zenéin, és valószínűleg még fognak is. Az első lemeze majdnem 50 éve jelent meg. Azóta is aktív előadóként és színművészként, de megvan a véleménye az SZFE-ügyről is. Podcastban mesél többek között arról is, miért más gyerekek előtt zenélni, és hogyan nem unja évtizedek után sem a slágerei éneklését.

Lady Dömper: Az ember nem arra büszke, hogy meleg, hanem arra, hogy ki mer állni

Megosztó-e a melegek között is a Pride, és mi a melegellenessé tett pedofiltörvény igazi aljassága? Ezekről is beszélt a közismert transzvesztita előadó Veiszer Alindának.

Jakab Péter: Nem én kötöttem paktumot, hanem Márki-Zay Péter bocsátotta áruba a visszalépését

A lájkhoz nem kell vonatra ülni és átutazni a szomszéd városba – ezzel magyarázza a Jobbik elnöke, hogy miért lájkolják sokkal többen a tevékenységét a Facebookon, mint ahányan megszavazták volna miniszterelnök-jelöltnek. Jakab Péter nem mond le, még bizalmi szavazást sem kér, mert a csata kellős közepén nem levonulni kell a csatatérről, hanem küzdeni. Márki-Zay Péterről viszont keményen elmondja a véleményét. Interjú.

Karácsony Gergely legfeljebb akkor lép vissza, ha elüti a villamos

Karácsony Gergely eldöntötte, mostantól egyértelműbben fog beszélni, és a DK szerinte alacsony színvonalon kritizálja őt. Videóriport a vasárnapi kampányrendezvényről, ahol a főpolgármester először tartott nyilvános beszédet az előválasztás első fordulója óta.

Lukasenko: Nincs miért bocsánatot kérnem

A belarusz elnök figyelmeztette a CNN riporterét, hogy válogassa meg a szavait.

Nagy Feró: A melegprobléma elenyésző, a mi falunkban például egy sincs

De a homofób közhelyektől és áldozathibáztatástól végül eljutott odáig Veiszer Alinda műsorában, hogy a megtámadott melegek mellett ki kellene állni.

Orbán: Novemberben jön a nyugdíjprémium, 80 ezer forint lesz

Nyugdíjprémiumról, az szja-visszatérítésről, a gázhelyzetről, a hadsereg helyzetéről, migrációról és az oltás fontosságáról beszélt Orbán Viktor a Kossuth Rádióban.

Gyarmathy Éva: A Covidnak nagyon erős az idegrendszeri hatása, ezért is óvni kell tőle a gyerekeket

A mai gyerekek képességei egészen mások, mint 30-40 éve, a nagy baj, ha ehhez nem igazodik az oktatás – erről is beszél Veiszer Alinda új műsorában a tehetségfejlesztés és tanulási zavarok szakértője.

Szijjártó a CNN-nek: A pedofiltörvény nem diszkriminálja a melegeket, nem aggódunk a választások miatt

A külügyminiszter a homoszexualitása miatt a témára különösen érzékeny Richard Questtel beszélgetett a melegellenessé eltérített pedofiltörvényről, a választásokról és az EU helyzetéről.