Huawei

RSS

Kanada elengedte a Huawei pénzügyi vezetőjét, cserébe kiszabadulhatott az ezer napja fogvatartott kanadai-magyar férfi is

Az Irán elleni szankciókat megsértő Meng Van-csouval egyezséget kötöttek az amerikai hatóságok, távozhatott a házi őrizetből. Erre azonnal kiengedték a bosszúból letartóztatott Michael Kovrigot is Kínában.

Edzőtársak, személyi titkárok, és még az egészségünkre is figyelnek – itt a Telex nagy okosóratesztje

A nagy gyártók már ugyanúgy ontják magukból az okosórákat, mint a telefonokat, ezért most mutatjuk, mire is jók ezek a miniszámítógépek. Az órákat hétköznapi élethelyzetekben teszteltük, vízben is.

Dalt írtak, klipet forgattak a Kínában ezer napja fogva tartott Michael Kovrig szabadulásáért

A kanadai-magyar kettős állampolgárságú üzletembert még 2018-ban tartóztatták le.

Egy jó kis laptop, amit a billentyűzete lőtt lábon

Bár nem a kategória csúcsgépe, a Huawei MateBook Pro X egy tök jó laptop lenne, ha az ára és néhány hibája nem árnyékolná be a teljesítményét.

Trump a Huaweibe is rúg még egy utolsót, mielőtt távozna

A kínai cég több beszállítójával közölték, hogy megvonják az értékesítési licenceiket, és több tucat licenckérelmet terveznek visszautasítani.

Felavatta Magyarország első ipari 5G magánhálózatát a Huawei

A telephelyen az 5G-alapú logisztikai rendszerbe kapcsolt önvezető targoncák üzemelnek, amelyek emberi beavatkozás nélkül végzik a raktári műveleteket.

Mit ér másfél millió forintnyi telefon, ha egy fotós igazán meg akarja kínozni őket?

Gigászi mobilkameratesztünkben négy telefon megy be a ringbe, és csak egy jön ki. Legalábbis így terveztük, aztán egészen másképp alakult. Pankráció a megapixelekkel, iPhone 12 Pro Max vs. Huawei Mate 40 Pro vs. Samsung Galaxy Note 20 Ultra vs Xiaomi Mi 10T Pro, életre-halálra, teleobjektívvel, éjszaka, ellenfényben, féllábú gólyákkal súlyosbítva.

A Barcelona sztárja szakít a Huawei-jel az ujgurok megfigyelése miatt

A világbajnok Antoine Griezmann 2017 óta volt a márka nagykövete.

A Huawei technológiáját is használták az ujgur kisebbség megfigyeléséhez

Egy kínai cég arcfelismerő algoritmusát tesztelték a saját hardvereiken.

Az emberiség további fejlődése elképzelhetetlen az 5G nélkül

Többek közt ez is kiderült a Huawei pénteki sajtóeseményén, ahol a kínai cég az 5G felhasználási területeire világított rá, a Corvinus docense, a jövőkutató Rab Árpád pedig arról beszélt, hogy az életszínvonalunk megtartása és fejlesztése csak az 5G-vel lesz lehetséges.

A Huawei eladta a Honort, hogy arra ne vonatkozzanak az amerikai szankciók

A közleményben azt írják, a márka túléléséhez volt szükség a lépésre.

A Mate 40 Prónál nagyobb paradoxon tuti nem lesz idén a csúcsmobilok között

A Huawei legújabb csúcskészüléke majdnem mindent leköröz a piacon, a kamerája is világbajnok, mégis ugyanakkora bukás lehet, mint az elődje.

Az USA nem nézi jó szemmel az új magyar Huawei-központ tervét

„A magyarok pontosan tudják, milyen kapcsolatokat keresnek a kommunista diktatúrák” – reagált a nagykövetség a beruházásra.

Bivalyerős telefonokkal törné rá az ajtót a riválisokra a Huawei

A Mate 40-es széria sok dolog miatt tűnik rendkívül vonzónak, de az amerikai szankciók miatt továbbra is hiányzó Google-szolgáltatások, illetve az alacsonyabb chipkészlet könnyen hazavághatja majd a kínaiak idei zászlóshajóit.

Új kutatás-fejlesztési központot épít Budapesten a Huawei

100 mérnököt foglalkoztató központ jön létre, amelynek fókuszában a mesterséges intelligencia, a streaming, a képfeldolgozási és jeltovábbítási technológiák lesznek.