Megdöbbentő: kiszivárgott, hány pók mászik Demcsák Zsuzsára, amíg alszik
Erős hete volt ez a clickbait-híradónknak: elbúcsúztak, kiderült, szomorúan jelentettek be, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy erre senki sem számított.
Döbbenet: először szólalt meg Szabó Zsófi közeli ismerősének bejárónője
Megnéztük, és elképesztő dolgok derültek ki mindenről az e heti clickbait-híradóban.
Eddig is sejtettük, de Tóth Andi végre kimondta
Egy sokkoló dolog, egy végérvényes szakítás, és egy nem fogja kitalálni, mi történt, miután nem fogja kitalálni, mit tett a nem fogja kitalálni, ki az e heti clickbait-híradóban.
Döbbenetes dolgok történtek Palik Lászlóval
Egy szétvert lakást, egy fontos döntést a koronavírusról és egy történelmi fotó elkészülésének meglepő körülményeit járjuk körbe az e heti clickbait-híradóban. Kattintson, és kiderül, hogy mi derül...
Palvin Barbara, Vajna Timi és a meglepő disznóvágás
Mi történt Erős Antónia karjával? És ki írja ezeket a címeket a Telexen? Ezen a héten is megoldjuk a rejtélyes kattintásvadász cikkeket a clickbait-híradóban!
Hosszú Katinka kitálalt, azonnal levették a képernyőről
Nagy bejelentések, hatalmas kitálalások. Ismét alámerültünk a kattintásvadász címek mocsarában, hogy olvasóinknak ne kelljen.
Olaszországban keddtől ismét zárlatot rendeltek el
A legfontosabb hírek a koronavírusról pár mondatban egy helyen.
Ördög Nóra bevallotta a régi titkát, de mi köze van ennek a szellemekhez?
Az újságírók Csobot Adélt és Tóth Gabit is belökték a clickbait tengerébe, az időjárás pedig senkit nem kímél. Új hét, új kattintásvadász hírek és új megfejtések!
Nem tudott tovább hallgatni Eszenyi Enikő: felsorolta a felsorolhatatlant
A hétfői clickbait-híradónkban a hallgatás, küzdelem és őszinte kimondás vívja örök harcát: ezen a héten is következik a kattintásvadász hírek rövid megfejtése.
Hogy mi? Ez is idén volt?
Rémlik még valami a Pentagon ufóvideóiról? Megvan Schobert Norbi kövérezése? Mond valamit az, hogy X Æ A-12? 2020-ben annyi minden történt a koronavírus-világjárvány árnyékában, hogy egy átlagos...
Kövess minket Facebookon is!