Magyar Péter: Ezek szerint a Fidesznek egy háborúpárti főpolgármester-jelöltje van

2024. június 9. – 09:57

Másolás

Vágólapra másolva

A öt szavazólapból négyet vettem fel, a főpolgármesterit nem, a jelöltek közül nem tudok választani – mondta Magyar Péter miután leadta szavazatát.

„Arra buzdítok minden magyar állampolgárt, hogy éljen a szavazati jogával, a mai nap a demokrácia ünnepe”. Magyar arról beszélt, hogy a választás tétje, hogy a múltat, azaz Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet választják vagy a jövőt. Azt javasolta a választóknak, hogy ezt a múltat zárják le, a „Tisza Párt jelöltjei nem korrupt, levitézlett képviselők, hanem a világ legjobb egyetemén végzett, sok nyelven beszélő szakemberek” – mondta.

„A Tisza Párt a béke pártja, aki ránk szavaz, a valódi békére szavaz”

– fogalmazott, majd hozzátette: ők meg fogják akadályozni, hogy a Fidesz visszavezesse a sorkatonaságot, ahogy azt is, hogy további magyar katonákat küldjenek Afrikába, háborús övezetbe.

Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex
Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex

Magyar olyan eredményekre számít, amik a Holdról nem, de a Karmelitából látszódni fognak. Büszke arra, hogy ők nem a Facebookon kampányoltak, hanem több százezer emberrel találkoztak az elmúlt hetekben. Magyar a főpolgármester-választásról azt mondta, hogy nincs kit választania, de viccesnek tartja azt, hogy a Fidesz azt a főpolgármester-jelöltet támogatja, akit az általuk háborúpártinak tartott LMP jelölt. „Ezek szerint a Fidesznek jelenleg egy háborúpárti főpolgármester-jelöltje van, megint átverték a szavazóikat” – mondta. A XII. kerületben Kovács Gergely kutyapárti polgármesterjelöltet, és Visi Piroska független jelöltet támogatta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!