Barabás Richárd: Érezni, hogy Karácsony felé billent a mérleg péntek óta

2024. június 9. – 19:30

Másolás

Vágólapra másolva

Karácsony Gergely eredményváróján a Városháza pop-up parkban egyelőre nincs olyan nagy élet, leginkább újságírók és tévéstábok vannak a helyszínen. A Karácsony Gergely főpolgármester mögött felsorakozó pártok politikusai közül eddig csak a DK–MSZP–Párbeszéd EP fővárosi listáján 4. helyen szereplő Barabás Richárd van jelen, vele sikerült beszélnünk pár szót.

Barabás szerint péntek óta érezni a változást a főpolgármesteri versenyben: azóta, hogy Szentkirályi Alexandra visszalépett, és a fideszes szavazókat arra kérte, támogassák Vitézy Dávidot,

azok a szavazók, akik korábban vacilláltak Karácsony és Vitézy között, határozottan Karácsony mellett álltak ki.

Ezt persze már nem tudta mérni a főpolgármester csapata, de a politikus szerint köztéri fórumokon, a közösségi médiában tapasztaltak alapján ő határozottan érzi.

Mint mondta, ami Vitézy és a Fidesz körül történt, az választási trükk, sőt manipuláció volt. A választás tétje pedig az, hogy Budapest zöld, szabad és szolidáris marad, vagy „fideszes ingatlanmágnások” visszaveszik a várost (itt valószínűleg az LMP-s Ungár Péter és édesanyja, Schmidt Mária cégére utalt).

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!