Tíz erős idézet Magyar Péter kampányzáró beszédéből

2024. június 8. – 17:47

Tíz erős idézet Magyar Péter kampányzáró beszédéből

Másolás

Vágólapra másolva

Magyar Péter megtöltötte a Hősök tere nagy részét a szombati tüntetésén, ahol bő egyórás beszédet mondott. Összeszedtünk néhány erősebb idézetet:

  1. „Azért jöttünk ma ide, mert máshol már nem férünk el.”
  2. „A Karmelitában összeült a válságstáb, és turbó fokozatra kapcsolták a lejárató kampányt. 2,5 milliárd forint közpénzt fordítottak a lejáratásunkra. És mit értek el vele? Többen vagyunk, mint valaha. Köszönöm a kormánynak.”
  3. „Mi nem buszoztattunk adófizetői pénzen résztvevőket a rendezvényünkre, mint azt tette Orbán Viktor egy héttel ezelőtt a Békemenetnek hazudott, uszító rendezvényén.”
  4. „Más ember lettem az út végére. Három hónappal ezelőtt én sem tudtam, hogy milyen úton indultam el pontosan. Nem tudtam, milyen hatalmas fába vágtam a fejszémet. Ma már látom és tudom, hogy kezdetben egy szikra voltam, ami beindította a változás motorját. Ma pedig már együtt, szövetségben gátakat bontunk szerte a Kárpát-medencében, és bárhol a nagyvilágban, ahol magyarok élnek, árad a Tisza.”
  5. „Ebben a hazában nem utcai harcosokra, berozsdásodott terminátorokra van szükség, hanem tisztességes, becsületes emberekre, akik azért dolgoznak, hogy minden magyar ember a sajátjának érezhesse Magyarországot.”
  6. „A léhűtők, a hitványok, lelketlen szolgálók, haszonlesők ideje lejárt. Szorgalommal, tudással és kemény munkával fogunk eredményt elérni. Nem a másik sárba tiprásával, nem a hatalom, hanem a magyar emberek jóléte lesz fontos nekünk.”
  7. „A világnak ezen a táján, a Kárpátok alatt a csodás meggazdagodások mindig gyanúsak, mert a Kárpátok alatt nincsenek csodalámpások, amiket megdörzsölve a hétköznapi gázszerelő hirtelen Európa leggazdagabbjai közé emelkedik, (…), a vidéki csikós fiú elnyeri a király leányának kezét és vele a fele országot. A Kárpátok alatt nincsenek csodalámpások, amiket megdörzsölve a közpénz elveszti közpénz jellegét, és a politikusok pénztárcájába vándorol (…) és több milliárdos lesz, mint amennyi háziorvos van. Egy dolog biztos. A szemfényvesztés ideje lejárt.”
  8. „Az elemi létbiztonságot fenyegető félelem arra is jó, hogy a kiszolgáltatott emberek ne lássák, hogy meglopják, kifosztják, és végül szolgasorba taszítják őket lassan egy évtizede. 2015 óta tartja rettegésben Orbán Viktor a saját népét.”
  9. „Mára kiderült, hogy a miniszterelnök egy olyan barát, aki nagy mosollyal, ígéretekkel érkezik a disznóölésre, ám amikor a házigazdák nem figyelnek, teletölti a táskáját kolbásszal, hurkával, sonkával, és némán pislogva hallgat, amikor az este végén nem jut mindenkinek ennivaló. Milyen vendég az ilyen? Gondoljatok bele! Ti beengednétek a házatokba? Folyton szemmel kell tartani, nehogy elcsenjen valamit, nehogy Fülöp-szigeteki vagy vietnámi munkásokat telepítsen a nappalitokba! Egy napon pedig azon kapnátok magatokat, hogy a veje a hűtőtökből eszik. Azt látnátok, hogy a lánya nevére íratja a fürdőszobátokat, és a spájzban a befőttek elvesztik a befőtt jellegüket, mert a haverjai a celofánt beszakítva könyékig turkálnak bennük. A házunk, a hazánk a miénk, nem kirabolni való szabad préda.”
  10. „Pár hete a magyar könnyűzene egyik fénylő csillaga, Azahriah azt mondta, hogy akit a Fidesz gyűlöl, és az ellenzék is támad, az csak jó úton járhat. Egyetértünk. Köszi, Azi!”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!