Magyar Péter visszaállítaná a katázást, és minimálnyugdíjat vezetne be

2024. június 8. – 16:11

Másolás

Vágólapra másolva

„A hazánk az egyetlen kincsünk, amit a szüleinktől és nagyszüleinktől örököltünk azzal a feladattal, hogy továbbadjuk a gyerekeinknek” – folytatta Magyar Péter, és azt ígérte: nem fogják hagyni, hogy ebből az örökségből kiforgassanak bennünket.

A Tisza Párt olyan országot fog építeni, ahol a magyarok mondják meg, hogy kik vezessék az országot, ki legyen a köztársasági elnök, aki megtestesíti a nemzet egységét. Olyan országot szeretne építeni, ahol nem hagyják éhezni és megfagyni a nyugdíjasokat. A Tisza Párt bevezetné a minimálnyugdíjat, bérlakásépítési programot indítana Budapesten és vidéken, leállítaná a vendégmunkások betelepítését, és agrárreformot hozna létre, hogy ne ürüljenek ki a falvak, és legyen magyar jövő a vidéken.

Fotó: Bődey János / Telex
Fotó: Bődey János / Telex

A Tisza Párt nem fogja hagyni, hogy a multik büntetlenül szennyezzék a földeket, vizeket és a levegőt, a korrupt hatalom pedig végképp összeszerelő üzemmé silányítsa a hazánkat. „Nem hagyjuk!” – skandálta a tömeg.

A Tisza Párt azért fog dolgozni Magyar szerint, hogy csökkentse az ország energiafüggését, és valódi támogatást adnának a magyar gazdáknak is. Fellendítenék a hazai építőipart, visszahoznák a katás adózást, és megállítanák a közpénzmilliárdok ellopását. „Mi magyarok sokkal több mindenben hasonlítunk egymásra, mint amiben különbözünk egymástól.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!