Magyar: Nem fogjuk hagyni, hogy Budapest a Fidesz és a kék Fidesz, a DK játszótere maradjon

Másolás

Vágólapra másolva

Horn Gyulának sok mindenben nem volt igaza Magyar Péter szerint, de egyvalamiben igen: nem közvélemény-kutatásokat, hanem választásokat kell nyerni. Ettől függetlenül büszkén jelentette be, hogy már a magyar emberek 25 százaléka szavazna bizalmat a Tisza Pártnak a múlt héten nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatások szerint. Ez egy óriási közös eredmény szerinte, amely mögött az a vágy áll, hogy olyan ország legyen, ami mindannyiunké.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

„Tudjátok, mitől rettegnek a legjobban a Karmelita fura urai?” – tette fel a kérdést. A legfiatalabbak között a Tisza Pártnak háromszor annyi támogatója van, mint a 36 éve alapított Fiatal Demokraták Szövetségének. A Fideszben is tudják Magyar szerint, hogy a fiatalságot, a tavaszt és a változást néhány napra, néhány hétre fel lehet tartóztatni, de a történelemben senkinek nem sikerült megállítani, és nekik sem volt ez sikerülni.

Arról is beszélt, hogy a Tisza Párt EP-listáját nyilvántartásba vette a választási bizottság, a 10. helyen lesz a szavazólapon. „A 10-es a győzelem és remélhetőleg Magyarország új szerencseszáma is lesz” – jegyezte meg.

A Tisza Párt elindul pár helyen az önkormányzati választáson. Már szinte minden megyében megvannak a megyei listaállításhoz szükséges aláírások, jelentette be Magyar, Budapesten pedig négyből három kerületben már szombat estére meglettek az ajánlások.

„Nem fogjuk hagyni, hogy Budapest a Fidesz és a kék Fidesz, a DK játszótere maradjon” – jelentette ki. Olyan eredményt szeretne elérni Budapesten, hogy a Tisza Párt nélkül ne születhessen fontos döntés a Fővárosi Közgyűlésben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!