Tíz erősebb idézet a Fidesz kampánynyitójáról

2024. április 19. – 16:14

Tíz erősebb idézet a Fidesz kampánynyitójáról
Budapest, 2024. április 19. Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti listavezetője beszédet mond a Fidesz-KDNP európai választási kampányindító rendezvényén a Millenárison 2024. április 19-én – Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

A Fidesz Választási Manifesztummal rúgta be a választási kampányát. A pénteki rövid kampánynyitón hárman szólaltak fel: Szijjártó Péter külügyminiszter, Deutsch Tamás EP-listavezető és Orbán Viktor miniszterelnök. Néhány erősebb idézet tőlük:

  1. Június 9-én a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz. (Szijjártó Péter)
  2. A helyzet az, hogy minden fajta nyomásgyakorlás, fenyegetőzés és zsarolási szándék ellenére kívül tudtuk tartani a háborún Magyarországot. (Szijjártó Péter)
  3. Brüsszel lett az új Moszkva. (Deutsch Tamás)
  4. A béke melletti álláspontunkkal ugyanúgy egyedül maradtunk, mint korábban a migrációellenessel, de ugyanúgy igazunk lesz ezzel. Lassan mondom, hogy mindenki megértse, még Brüsszelben is: no war! (Deutsch Tamás)
  5. Itt van a team dollárbaloldal új, tartalékcsapatból első csapatba rakott játékosa, Magyar Péter, a dollárbaloldal magyar hangja. (Deutsch Tamás)
  6. Mi vagyunk Magyarország legsikeresebb közössége (…), de közben őrizzük meg a szerénységet. Alázat nélkül nincs győzelem. (Orbán Viktor)
  7. Ne legyünk álszerények, ilyen munkával a hátunk mögött ennek a választásnak is mi vagyunk a toronymagas esélyesei. (Orbán Viktor)
  8. El kell foglalnunk Brüsszelt, félre kell tolnunk a brüsszeli bürokratákat, és kézbe kell vennünk a dolgokat. (Orbán Viktor)
  9. Brüsszel a tűzzel játszik, amit Brüsszel csinál, az maga az istenkísértés. (Orbán Viktor)
  10. No migration, no gender, no war! (Orbán Viktor)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!