A Fidesz az EP-kampányok történetének legerőteljesebb kampányára készül Menczer Tamás szerint

2024. április 15. – 20:59

Másolás

Vágólapra másolva

„A Fidesz felállt a rajtvonalra. Ma a párt országos választmánya ráütötte az utolsó pecsétet a jelöltjeink indulására, leütöttük az EP- és önkormányzati listákat. A Fidesznek lesz a legtöbb önkormányzati jelöltje” – mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfő este a Hír TV-ben.

Menczer szerint mivel a június 9-i választások tétje óriási (háború vagy béke), így miután pénteken a kampánynyitón bemutatják a Választási Manifesztumukat, „az EP-kampányok történetének legerőteljesebb kampányára készülnek”: 50000 aktivistával indulnak neki, szombattól több mint 1000 helyen standolnak majd, szinte minden településen ott lesznek. Akik pedig „felhatalmazták őket erre”, azokhoz személyesen is elmennek.

Röviden megemlítette Győrt, ahol a jelenlegi fideszes polgármesterre, Dézsi Csaba Andrásra ráindul az előző fideszes polgármester, a jachtozásba belebukott Borkai Zsolt. „Borkai Zsolt helyében olyan szégyenérzet lenne bennem, hogy már ebben az életben nem nagyon kiabálnék semmit, de úgy látom, vannak, akik másképp szocializálódtak” – mondta Menczer.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!