Nagy Feró Magyar Péterről: Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe

2024. február 14. – 05:57

Másolás

Vágólapra másolva

„Két nagyon szuper csajt veszítettünk, ez baj” – mondta az Rtl.hu-nak Nagy Feró Novák Katalin és Varga Judit lemondásával kapcsolatban.

Az énekes szerint nagyon meglepte őt a lemondások híre, mert „nagyon sok politikusnál láttuk már, hogy hibát követtek el, majd utána azt mondták: »Dehogy mondok le!«” Ennek ellenére úgy gondolja, tisztességes dolog volt a lemondásuk, mert hibát követtek el.

A kegyelmi döntés kapcsán azt mondta, a sajtóból értesült róla, ahol szerinte „könnyen elítélik az embert”, így nem szeretne ítélkezni K. Endre felett.

A Beatrice frontembere a Varga Judit visszavonulása óta középpontba kerülő Magyar Péterről is elmonda véleményét az Rtl.hu-nak.

„Egyáltalán nem tetszik. Ha valaki kiszáll valahonnan, akkor nem szarik vissza a fészekbe. Amit ő csinál, azzal elárulta azt, amiben eddig részt vett. Miért nem vette ezt észre előbb, 5-10 évvel ezelőtt? Elítélem ebből a szempontból.”

Varga Judit exférje a hétvégén arról beszélt a közösségi médiában, hogy lemond a kormányközeli cégekben betöltött feladatairól, így a kisebb részben állami tulajdonban álló MBH-s felügyelőbizotssági tagságáról is. Magyar Péter – aki régóta a legfelsőbb kormányzati körökben mozog, és kiterjedt fideszes kapcsolatrendszere van – a hétvégén hosszú interjút adott a Partizánnak, ahol kiteregette a NER szennyesét. Az interjúban Magyar betekintést adott a rogáni boszorkánykonyha működésébe is, erről itt írtunk bővebben. De azóta sem maradt csöndben, beleszállt a róla szóló cikket utólag cenzúrázó Indexbe és Tiborcz Istvánba is, és megy az adok-kapok közte és a Nemzetgazdasági Minisztérium között is.

A Kossuth-díjjal is kitüntetett Nagy Feró egyébként visszatérő vendég a fideszes eseményeken, a párt novemberi kongresszusán is ott volt, decemberben a Magyar Nemzetnek adott interjúban pedig azt mondta: „Mondjon nekem valaki egy olyan formátumú politikust ma a világból, mint Orbán Viktor miniszterelnök!”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!