Le Marietta és Törley Katalin vezetik a Kutyapárt EP-listáját

2024. február 4. – 10:09

Másolás

Vágólapra másolva

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt vasárnapi bejelentése szerint Le Marietta, az Átlátszó egykori újságírója, a főpolgármesteri hivatal részvételiséggel foglalkozó osztályának létrehozója vezeti majd a párt listáját az idei európai parlamenti választásokon, a második helyen pedig a Kölcsey Ferenc Gimnáziumból polgári engedetlenség miatt két éve kirúgott Törley Katalin áll.

A párt közleményében külön hangsúlyozta, hogy a lista úgy állt össze, hogy a taggyűlés szavazott az elnökség által előterjesztett névsorról, miután a sajtóban több helyen is az jelent meg, hogy a vezérkar tájékoztatta erről a tagságot.

Le Marietta és Törley Katalin mögött a listán a párt alelnöke, Juhász Veronika, a humorista Tóth „Bruti” Imre, a korábban ugyancsak az Átlátszónál dolgozó, az Elios-ügyet elsőként leleplező Becker András, Derdák András kultúraközvetítő, Sándor Balázs és Zakota Tamás, a párt regionális koordinátorai, valamint Szin Richárd, aki egyebek mellett a faviccek.hu-n jelenleg 5. helyen áll a legtöbb beküldött favicc toplistán 149 viccel.

A jelöltekről részletesen az alábbi posztban lehet olvasni:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!