A mellbimbómra konkrétan egy kabátot fel lehetne akasztani

2021. február 14. – 13:25

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Hammer szeretett diktátorokkal és kommunista vezetőkkel üzletelni, mindenkit megvesztegetett.

2. Taraczki Imre tudja magáról, hogy hajlamos a tespedésre, és azzal is tisztában van, hogy változtatnia kéne, de pechjére nemcsak lusta, makacs is, és bizony, ha ez a két tulajdonság egy emberben találkozik, ritkán haladnak a dolgok a megálmodott cél felé.

3. A mellbimbómra konkrétan egy kabátot fel lehetne akasztani.

4. A Föld lakói nemcsak előszeretettel adnak 1-től 5 csillagig osztályzatot bármilyen sivatagra, de még meg is indokolják, hogy az alacsony pontszámot azért kapja az adott hely, mert meleg van, sok a homok és nincs víz. A sivatagban.

5. Okoskodása veszélyezteti a járványügyi védekezést. Szép napot!

6. Tegnap éjfélig úgy kellett összevadászni a hét embert az orosz vakcinára.

7. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass