Blikk: Varga Judit igazságügyi miniszter válik

2021. február 13. – 08:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Még a közelmúltban is az idilli család képét mutatták az újságíróknak – idézi fel a lap saját karácsonyi tudósítását. A miniszter Facebook-posztban reagált.

A Blikk információi szerint 13 év házasság után válik Varga Judit igazságügyminiszter és férje, Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezetője.

A lap felveti, hogy a pár vajon miért játszotta el még a közelmúltban is a boldog család képét, miközben gondok voltak a házasságban. Amikor egy hónapja Varga Judit ingatlanügyei szerepeltek a sajtóban, így nálunk is, erről több olvasó is adott jelzést írásban, vagy telefonon a szerkesztőségünknek, jelzéseik lényege az volt, hogy vajon miért vásároltak közösen 200 millió forintért budai ingatlanokat, ha környezetük szerint már súlyos gondok vannak.

A Blikk most azt írja, hogy több mint egy évtizednyi boldog házasság után valóban külön utakon folytatja életét Varga Judit és Magyar Péter, pedig „az igazságügyi minisztert és férjét a nyilvánosság politikusi álompárként ismerhette meg, lapunknak legutóbb karácsonykor engedtek betekintést a családi idillbe.”

Varga Judit egy Facebook-posztban annyit írt szombat reggel, hogy

A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter”

A pár mindkét tagja jogász végzettségű, Varga Judit miskolci származású, ott is végzett Magyar Péter pedig fővárosi, az ismert jogászdinasztia, az Erőss-család tagja, anyai nagypapája Erőss Pál, a Jogi Esetek tévéműsor népszerű vezetője, akit egy ország ismert és kedvelt „Jogerős Pál” becenéven.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!