A legdurvább téli túra: fürdés az ötfokos Dunában

2021. február 11. – 09:41

frissítve

Váradi István személyi edző négy éve gyakorolja azokat a módszereket, amelyek segítségével könnyedén kibírja az extrém hideget is. A tibeti tummo gyakorlatait és a holland extrémsportoló, Wim Hof módszereit felhasználva megpróbált minket is felkészíteni arra, hogy milyen lesz félmeztenül túrázni a hóban, aztán a Dunában fürdeni: de erre mi csak egy napot szántunk.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom