Annyira súlyos év volt, hogy 2020 egészen eltörpül mellette

2021. január 24. – 06:54

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. A gond az, hogy itt, a Föld nevű bolygó felszínén egyelőre nem sok hasznát láttam ennek a módozatnak. Persze, ki lehet rakni egy-egy appot a felső meg az alsó részre, és tudok mondjuk videónézés közben cikket olvasni, hogy egyikre sem tudjak figyelni rendesen

2. Annyira súlyos év volt, hogy 2020 egészen eltörpül mellette, de lehet, hogy csak azért, mert tavaly egyetlen magas beosztású tisztségviselőnek sem sütötték meg és fogyasztották el a beleit az őrjöngő hollandok.

3. Sokkal fontosabb volt számára, hogy a Bartók Béla úti Hotel Griff szállodának volt egy kis tornaterme, ahová az üzletember, ha lehetősége és társasága adódott, rendszeresen lejárt focizni, akár naponta többször is. Jöttek sorban a tárgyalópartnerek, de volt, hogy Leisztinger fociból esett be a megbeszélt időpontban, a szobájában pedig olykor több rend mez szárad.

4. Ahogy Kásler mondja: össze lehet rakni Mátyás királyt!

5. Ezt a díjat több NKA-tag is megkapta az elmúlt években, mint Dósa Richárd, azaz Ricsi Pí az Animals Cannibalsből.

6. Akkor még annyit se tudtam az okostelefonokról, mint egyszeri boomer a kamerás mobilok AR-zónájáról. Megörültem, hogy Lumia néven a Nokiának is van okostelója – mint a nép egyszerű fiának, természetesen nekem is Nokiám volt akkor –, ráadásul mennyivel olcsóbb, mint az iPhone-ok vagy azok a furcsa androidos cuccok. Egyáltalán, mi az, hogy android.

7. Az úgynevezett fázis-3-as vizsgálatnak hiányzott egy közbülső riportja, de aztán ezt pótolták, illetve minőségi kérdésünk is akadt, amire szintúgy megnyugtató módon feleltek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!