Az arcformájukban a baltaoid antropológiai típust bemutató pixelminimalista honfoglalók és az úri divat

2020. december 27. – 11:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. A film tele van bizarr történelmi anakronizmusokkal: az alkotók hol 1500 évvel korábbi szkíta díszeket tettek a magyarok elfaragott lovaira, hol 800 évvel későbbi úri divatot vetítettek vissza az arcformájukban a baltaoid antropológiai típust bemutató pixelminimalista honfoglalókra.

2. Tehát ott tartunk, hogy: a 99-re végződő árakkal jól átverik a fejünket; a kerek árakkal jól átverik a fejünket; és az összes többi, ettől különböző árral is jól átverik a fejünket.

3. A mellette ülő AUR-os képviselőtársa hatására az összes kreatív energiája fölszabadult, és be kellett hunynia szemét, hogy átadja magát a meditációnak. Ez a pozíció a szegycsontra gyakorolt nyomást jelent, és aktiválja az úgynevezett vishuddha csakrát, amely fölerősíti a speciális mentális kapcsolatokat

4. Amikor egy jobboldali portálon olvasok egy cikket arról, hogy mi keresztények és ti liberálisok – biztos, hogy a kettő kizárja egymást? –, és szerepel benne az, hogy a „jó kurva anyátokat”, akkor ott probléma van.

5. Az ipswich-i zavargás során egy tüntetőt meg is öltek, akit történetesen Christmasnak, azaz Karácsonynak hívtak, így aztán a puritánok nemcsak képletesen, hanem valójában is megölték a Karácsonyt.

6. Márpedig Sanyi nem volt hülye. A saját szemében biztosan nem. Másokat ugyanakkor rendszeresen kiosztott, mert legalábbis szerinte hülyeségeket csináltak. Mások alatt leginkább a családja értendő

7. Számla? Hát... Van egy cégem, aminek még él az adószáma, kábé márciusig, de július-április között lesz egy nagyobb munkám, úgyhogy szeptember-november közepe, ha úgy jó.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!