7per7: Figyelj, én most eléggé beszartam

2020. október 25. – 08:15

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

  • „Na de mennyi víz kell ahhoz, hogy egy szuperárvíz az egész Föld bolygót beborítsa?” Andrew L. Seidel emberi jogi és alkotmányjogász számítása szerint a válasz az, hogy nagyon sok.
  • „A következő alkalommal próbálkoztam a vadonatúj Duna Arénával a szomszédban, de itt egyértelművé tették, hogy ha nem napközben, tehát munkaidőben jövök, vagy nem nézek ki Hosszú Katinkának, akkor nincs esélyem. (...) Ennél csak akkor jelezhették volna jobban, hogy nemkívánatos vendégek vagyunk, ha a mosdókagylóban jelölik ki az amatőrök pályáit.”
  • „Csend volt, majd elmondtam neki, hogy figyelj, én most eléggé beszartam.”
  • Emlékszem, mannheimi csapattársam, Klausz Laci, hülyét csinált Jürgen Kloppból a német másodosztályban. Kloppot ismeri azóta a világ, mert ahogy abbahagyta, impulzusokat kapott, manapság pedig már ő ad az egész világnak a Liverpool edzőjeként. Laci a Honvédhoz szerződött a napokban, örülök ennek is.”
  • „Korda György és Balázs Klári koncertjét 12 ember nézte élőben, majd amikor erre kommentben felhívta a figyelmet, a hozzászólását eltüntették. Addigra már csak 7 néző nézte az adást.
  • „Az egyik versenyző nem más, mint Gabriela Spanic. Van kérdés? Persze hogy van: ki az a Gabriela Spanic?”
  • „A látványos kampányt folytató, többek között Bayer Zsolt nyilvános támogatását is élvező Szász Péter katolikus hitvédő ugyanakkor mindössze három szavazatot kapott (...) az előző időközi választáson – miután sokan megtudták, hogy ősszel senki nem akart polgármester lenni a kis balatoni településen – tolongtak a mindenfelől érkezett polgármesterjelöltek. Akkor három és félszer annyi induló között, nem kampányolva, teljesen ismeretlenül is képes volt két szavazat megszerzésére.”
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!