Érdemes tehát komolyan venni a kormánymédiát

2021. november 8. – 04:58

Érdemes tehát komolyan venni a kormánymédiát
Illusztráció: Grafitember

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemre méltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Tehát, még egyszer: a férfinak azt mondta, hogy Alzheimer-kórban szenved, ő meg el is hitte saját magáról. Valójában nem volt Alzheimer-kóros, bár kézenfekvő, hogy nevet keressünk arra a kórra, amikor az emberrel el tudják hitetni, hogy az.

2. Később felhívták Veresst telefonon, aki először arról beszélt, hogy „semmilyen ilyen információ nem helytálló”, majd amikor közölték vele, hogy az anyósa nyitott ajtót, akkor elismerte, hogy róla van szó, majd bontotta a vonalat.

3. Glamourcsány Napokat a plázákba!
Boldog Fletórákat a kocsmákba!

4. Több száz QAnon-hívő gyűlt össze Dallasban, hogy együtt legyenek tanúi annak, hogy John F. Kennedy meggyilkolt amerikai elnök megjelenik és bejelenti, hogy Donald Trump a királyok királya.

5. Érdemes tehát komolyan venni a kormánymédiát most még a legmegátalkodottabb baloldaliaknak is, akik csak azért nem mind a két kezükkel csavarnák az egekbe a rezsiárakat, hogy azért legyen egy szabad kezük a migrációellenes kerítés elbontására is!

6. Segítsenek, eltűnt egy Fiat Tipo! A Zápor utcában még megvolt

7. Mi magyarok a sportok és a lovak iránti elkötelezettségünkből az öttusa sport gyásznapjává nyilvánítjuk 2021. november 2-át.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!