Segítsenek, eltűnt egy Fiat Tipo! A Zápor utcában még megvolt

2021. november 4. – 14:54

frissítve

Segítsenek, eltűnt egy Fiat Tipo! A Zápor utcában még megvolt
Fiat Tipo (a kép csak illusztráció) Fotó: Police.hu

Másolás

Vágólapra másolva

A szekszárdi nyomozók kérik, hogy aki információval rendelkezik az autóról, értesítse a rendőrséget!

A Tolna megyei rendőrök jelentettek meg egy rejtélyes közleményt a Police.hu oldalán. A Szekszárdi Rendőrkapitányságon eljárás zajlik, mert egy szekszárdi férfi 2021. október 30-án az IIL-116 forgalmi rendszámú Fiat Tipójával a Szekszárd, Kerékhegyen levő tanyájára indult, azonban az arra vezető úton a járművel megcsúszott.

A sofőrnek vélhetően egy férfi és a fia segített, mert a jármű működésképtelenné vált, ezért hazavitték. Az autó tulajdonosa később vissza akart menni a gépkocsijáért, de annak pontos helyére nem emlékezett.

A nyomozók által beszerzett adatok alapján az autó feltételezhető feltalálási helye a Szekszárd, Zápor utca – Saul-völgy – és a Kerékhegyi út közötti területen lehet. Az autó egy szürke színű Fiat Tipo, 1994-es évjáratú. Az első része sérült, az elülső lökhárítója feltételezhetően leszakadt. A szekszárdi rendőrök kérik, hogy aki az autó feltalálási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen.

Elsőre persze felhorkanhatunk, hogy szerencsés az az ország, ahol a rendőrség abban kéri a lakosság közreműködését, hogy merre hagyta a kocsiját egy polgártárs. Ugyanakkor az ügy részleteit nem ismerjük, így azt feltételezhetjük, hogy azon már túl van a rendőrség, hogy egy járőr végighaladjon a vonatkozó szakaszon, vélhetően valamilyen bűncselekmény is felmerül.

Saját, hevenyészett kutakodásunkban, elsőre összefüggést kerestünk a hír és a HVG azon értesülése között, hogy Arturo Vidal 124-szeres chilei válogatott futballfenomén váratlanul egy lestrapált Fiattal jelent meg az Internazionale edzésén, de Vidal autója 21 éves és nem 27 éves, mint a Szekszárdon eltűnt autó, és más adatok sem egyeznek. És itt nem is csak a színre gondolunk, hiszen azt azért lehet módosítani.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!