Kennedy elnök feltámadását és Trump királlyá választását várják Dallasban a konteósok

2021. november 2. – 19:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Több száz QAnon-hívő gyűlt össze Dallasban, hogy együtt legyenek tanúi annak, hogy John F. Kennedy meggyilkolt amerikai elnök megjelenik és bejelenti, hogy Donald Trump a királyok királya – írja a Vice-ra hivatkozva a Hvg.

Már hétfő este több százan gyűltek össze Kennedy meggyilkolásának helyszínén, hogy biztosítsák a helyüket az elnök jelenésekor, ami elvileg kedd este fog bekövetkezni.

Egy 250 ezer követővel rendelkező Whiplash347 nevű QAnon-hívő felhasználó magyarázata szerint a kedden csodásan megjelenő Kennedy bejelenti, hogy Trump az Egyesült Államok 18. elnöke, miután „minden, ami 1871 után történt, illegális”.

Ezután Trump lemond a tisztségéről, és helyére az 1999-ben repülőgép-balesetben meghalt ifjabb John F. Kennedy lép majd (aki ezek szerint feltámad).

A felhasználó szerint amúgy az ifjabb Kennedy lett volna az elnök, „ha a Gyilkos Hillary Klinton (angolul Killary) nem öleti meg”. Ezek után Trumpot kikiáltják „a hét új király egyikének”, ezen belül is a „Királyok királya” címre pályázhat jó eséllyel.

És itt még mindig nincs vége a történetnek, ugyanis mások másképpen értelmezik a jóslatokat.

Michael Brian Protzman, másik nevén Negative48 szerint a Kennedy család tagjai Krisztus egyenes ági leszármazottjai, és az idősebb és ifjabb Kennedy, valamint Jackie Kennedy újra eljönnek a földre, hogy egy hétig utazgassanak a világban, majd ismét visszamennek a túlvilágra. De még ezt megelőzően Trumpot ismét beiktatják az elnöki posztjára, alelnöke ifj. John F. Kennedy lesz – ebben tehát megegyezik a két QAnon-szakértő.

Az összeesküvés másik része azt állítja, hogy Kennedy visszatérése egybeesik a Julianus-naptárhoz való visszatéréssel, ami azt jelenti, hogy a keddi dátum október 20-ra változik vissza.

Egy Patriot Dave nevű férfi YouTube-on közvetíti élőben a gyülekezést, és több másik jelenlévővel is beszélt. A megkérdezettek azt mondták, hogy Floridából, Oklahomából, Tennessee-ből, Delaware-ből, New Yorkból, Kaliforniából, Észak-Karolinából, Michiganből, Arizonából, Utah-ból, Minnesotából, Georgiából, Dél-Dakotából és Indianából érkeztek. A jelenlévők közül sokan olyan pólót viseltek, amelyen „Trump – Kennedy 2024” felirat díszelgett. Az esemény résztvevőinek száma jól mutatja, hogy a QAnon-hívők nem tágítanak az összeesküvés-elmélet mellől.

A QAnon összeesküvés-elméletről itt írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!