DK: Tartsanak Gyurcsány-napokat a kutakon, és adják féláron a benzint!

2021. november 2. – 13:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb komolyan vehető felszólítást fogalmazott meg a legnagyobb ellenzéki frakcióra esélyes Demokratikus Koalíció, ezúttal gazdasági ügyben. A „Tartsanak Gyurcsány-napokat a benzinkutaknál” című közleményükben a rekordmagas benzinár hullámain szörföznek fantasztikusat: a DK azt javasolja, hogy

tartsanak Gyurcsány-napokat a benzinkutaknál, amikor is a 2009-es árakon, egy liter benzinért 257 forintot, egy liter gázolajért pedig csak 252 forintot kell fizetni.

A közlemény szerint a párt meggyőződése, hogy a tisztességes magyar emberek visszasírják a Gyurcsány-kormány alatti üzemanyagárakat, amikor a mai ár közel feléért lehetett egy liter benzinhez és gázolajhoz hozzájutni.

Nemrég a Fidesz is megszólalt a benzinár ügyében, szerintük a geopolitikai, világtrendeket és körülményeket, valamint árfolyampolitikai döntéseket figyelembe vevő magas ár és tendencia oka: Gyurcsány.

Ha önök is a tisztességes magyar emberek közé sorolják magukat, mit sírnak vissza leginkább, illetve miért könyörögnének leginkább sírva?

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!