Vagy vrooááááá, vagy prrrrhhh – mindkettőt nem lehet kérni

2021. október 11. – 05:05

Vagy vrooááááá, vagy prrrrhhh – mindkettőt nem lehet kérni
Illusztráció: Grafitember

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Erős az ózdi náci karlendítős felhozatal.

2. Egy olyan hölgy beszélt arról, hogy nem életszerű a pedagógusbér-emelés, akinek az egyéves adókedvezménye magasabb, mint az én éves bruttó bérem.

3. Tehát vagy vrooááááá, vagy prrrrhhh – mindkettőt nem lehet kérni a törzsfejlődéstől, mert a kétféle hanghoz eltérő hangképző berendezés szükséges a torokban.

4. Kedd reggel újabb gyöngyszem (vagy nevezhetjük akár öklömnyi gyémántnak is) került elénk: leleplezték Oláh Lajost, akiről fizetett hirdetésben tolják, hogy Gyurcsány Ferenc embere. Oláh Nagy Dekonspirálódása azért izgalmas, mert a politikus 2011 óta a Demokratikus Koalíció tagja és parlamenti képviselője.

5. Ha feldobom, fémhulladék, ha leesik, élelmiszer. Mi az?

6. ha egy házibuliban benyomjuk Gigi D'Agostinótól a Bla Bla Blát, előbb beindul a szeletelés, mint ha elindítjuk mondjuk a Pink Floydtól az Atom Heart Mothert.

7. Elég csak megnézni, hogy mi van most Roddy Richcsel, aki szintén 2019-ben bukkant fel a The Box című számmal. Sajnos nem tudom megmondani, hogy mi van vele, mert nekem is utána kell nézni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!