Nem hiszem, hogy ez valami tudatos csalás lenne

2021. július 19. – 05:03

Nem hiszem, hogy ez valami tudatos csalás lenne
Illusztráció: Grafitember

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

Simicska nem használt okostelefont, ezért őt magát ezzel a szoftverrel nem lett volna értelme célba venni.

Egyébként úgy tűnik, hosszú idő után kicsit letekerték a hisztimétert a politikusaink, viszonylag normális szintre szelídült a permanens lájkőrület.

Amilyen egyszerű dolognak tűnik az ülés, annyira összetett valójában (...) Azt hitte, tud ülni? Dehogy tud!

Ami a XX. század elején egyszer már megdöbbentette a politikai elitet és értelmiséget, most újra és újra megdöbbenti, mert más formában, de ugyanazt látjuk: a »millió légy nem tévedhet« világát éljük újra.

Nem hiszem, hogy ez valami tudatos csalás lenne, csak még amikor segíteni szeretne a kormány, akkor is több ellenséget szerez, mint hálás embert.

Ez a búcsú fut ki végül Berényi Miklós (Szőke Zoltán) kórházi ágyához, ahol a lányát alakító Berényi Timi (Pásztor Virág) épp elengedi az apját, mert egész odáig remélte, hogy majd felépül a kómából, ami minden szappanopera kötelező kliséje.

Muhi csak párszor veti el a sulykot, általában a zenével: Szilágyi első nagy vereségekor a céltalanul bóklászó versenyző alá olyan idegesítő hegedűnyiszálást kever, hogy nemcsak megértjük, mennyire ideges, de mi is azok leszünk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!