Szerette ürülékkel dobálni az embereket, akik ebből azt szűrték le, hogy tökéletesen alkalmas politikusnak

2021. június 27. – 08:43

Szerette ürülékkel dobálni az embereket, akik ebből azt szűrték le, hogy tökéletesen alkalmas politikusnak
Illusztráció: Grafitember

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

  1. Tiao szerette ürülékkel dobálni az embereket, Rio de Janeiro népe ebből azt szűrte le, hogy tökéletesen alkalmas politikusnak.
  2. Sok szép gólt lőttünk, aztán a koronavírus bezavart minket az öltözőbe.
  3. Fogalmilag kizárt, hogy 45 százalékot kaptam volna vissza a váddal érintett beruházások után.
  4. Mint társadalom és mint faj meghaladtuk azt, hogy minőségi skálákra helyezzük a Halálos iramban-filmeket. Minden évben megjelenik egy új darab, mint valami monolit a sivatag közepén, emberek milliói mennek oda, imádják, megdobálják, imádkoznak neki, a monolit pedig tükröződik, és mindenki csak saját magát látja benne
  5. Bezzeg én mint gazdasági újságíró mindig elbuktam a szigorú korrektorokon. Amikor Farkas Istvánt Farkas Ádám váltotta a pénzügyi felügyelet élén, nem írhattam azt, hogy Farkas lett Farkas farkasa, vagy a Rába részvényeinek tőzsdei bevezetésénél sem maradhatott az, hogy tőzsdén van a Rába-stock.
  6. És hogy vajon hogyan néz ki, ha a Pókember találkozik a Pope-emberrel?
  7. Van az örök tehetség-típusú futballista, ő az, aki az NB I.-ben el van könyvelve labdaügyesnek, jó spílernek, a labdát a fülén táncoltatónak. És egyszer csak megdöbbenünk: jé, már 29 éves. Hm, akkor mégse ő lesz az új Détári.
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!