Ferenc pápa találkozott a Pókemberrel

2021. június 23. – 15:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ferenc pápa szerdán, a heti szokásos audienciája előtt számos emberrel találkozott, többek között például a Pókemberrel is. És hogy vajon hogyan néz ki, ha a Pókember találkozik a Pope-emberrel? Arról íme egy kép is:

Fotó: VATICAN MEDIA / AFP és Alberto PIZZOLI / AFP Fotó: VATICAN MEDIA / AFP és Alberto PIZZOLI / AFP
Fotó: VATICAN MEDIA / AFP és Alberto PIZZOLI / AFP
Fotó: VATICAN MEDIA / AFP és Alberto PIZZOLI / AFP

A jelmez mögött a 28 éves Mattia Villardita volt, az olasz férfi Olaszországot járja különböző képregényhősöknek öltözve, hogy beteg gyerekeket látogasson a kórházakban. A férfi egy pókemberes maszkot is adott a pápának ajándékba. Ahogy ő fogalmazott,

„Katolikus vagyok, és nagyon örülök ennek az élménynek. Egyébként azt mondta [a pápa], hogy készítsek sok szelfit a téren a gyerekekkel majd.”

(CNA)

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass