Senkit nem hibáztatunk, ha erről olyan dolgok jutottak eszébe

2021. május 23. – 10:42

frissítve

Senkit nem hibáztatunk, ha erről olyan dolgok jutottak eszébe

Másolás

Vágólapra másolva

Megbotránkoztató, elgondolkodtató, figyelemreméltó, megható, szarkasztikus, vicces, botrányos – hétről hétre számos emlékezetes mondat hangzik el közszereplők szájából, jelenik meg munkatársaink tollából. Ezekből válogatunk minden hétvégén: ez itt a 7per7, a mögöttünk hagyott hét legemlékezetesebb hét idézete a Telexen.

1. Valószínűleg lehet valami köze a Fideszhez, ugyanis az emailcíme az, hogy haffner.adrienn@fidesz.hu.

2. Szijjártó ezt is elintézte: már Mongóliában is teszt- és karanténkötelezettség nélkül nyaralhatunk


3. Ezért van az, hogy Lil, Li'l és Lil' nevű rapperekkel Dunát lehetne rekeszteni. A névnek a magyar K'csi lenne a megfelelője, ha nem hangzana eszméletlenül idétlenül. Lil' Wayne, Lil' Uzi Vert, Lil' Xan, Li'l Sebastian, Stuart Lil', kisegér – ez a név a rap egyik leghosszabb életű hagyománya.

4. Ennyi benzinnel Hörcsik háromszor megkerülhette volna a Földet az Egyenlítő mentén.

5. Senkit nem hibáztatunk, ha erről olyan dolgok jutottak eszébe, mint a Sihuhu Gyermekvasút legendás, MIT NEM SZABAD sohasem (a balesetek megelőzése érdekében)? című videója.

6. Igaz, ez nem volt túl nagy siker, képviselősködése mindössze néhány hónapig tartott, legemlékezetesebb javaslatát, Kalifornia állam kettéválasztását pedig finoman szólva sem fogadta zajos éljenzés és támogatók népes hada.

7. Nem kifogásból mondom, tényleg szorított a cipő.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!