Mutasson már meg minket a tévében, hogy Putyin lássa!

Másolás

Vágólapra másolva

Romba dőlt híd, szétlőtt házak, holttestek az út mellett – így néz ki az ukrajnai Kupjanszk, amely fél éven át az oroszok fennhatósága alatt volt, de az ukrán erők az északkeleti ellentámadás keretében visszafoglalták. Videóriport a frissen felszabadított városból.

Ez a videónk ide kattintva angol felirattal is megtekinthető a Telex English oldalán. Nagyon kevés az olyan magyarországi lap, amelyik politikától független, és angol nyelvű híreket is kínál. A Telex viszont ilyen, naponta többször közöljük minden olyan anyagunkat angolul is, amelynek nemzetközi relevanciája van, és az angolul olvasó közönségnek is érdekes lehet: hírek, politikai elemzések, tényfeltárások, színes riportok. Vigye hírét a Telex English rovatnak, Twitterünknek és angol nyelvű heti hírlevelünknek az angolul olvasó ismerősei között!

Az Ukrajnában zajló háborút kitörése óta nagy erőkkel követjük, Nyilas Gergely és Huszti István kollégáink pedig most újra a helyszínről jelentkeznek beszámolókkal, riportokkal. Ha fontosnak tartod a munkánkat, legyél te is a rendszeres támogatónk!

Kapcsolódó
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!