Tucker Carlson saját streamingszolgáltatást indít

2023. december 11. – 09:20

Másolás

Vágólapra másolva

Saját streamingszolgáltatót indít Tucker Carlson amerikai újságíró/megmondóember – jelentette be a Twitteren. Azt mondta, hogy hónapok óta dolgoznak interjúkon és anyagokon, amik most felkerültek az oldalra.

Az előfizetés havi kilenc dollárba kerül (amit évente, egyben vonnak le), de induláskor kedvezményesen, havi hat dollárért is elő lehet fizetni. Nem minden tartalom új: az interjúi, amiket eddig a Twitterre rakott fel, szintén felkerültek a streamingoldalára.

A Tucker Carlson Network bemutatójában Carlson – aki korábban az egyik, ha nem a legnézettebb csatornán, a Fox Newson Donald Trump kormányának szócsöve és néha tanácsadója volt – arról beszélt, hogy a nagy médiacégeknek és a kormánynak évek óta nem szabad hinni, ezért hozott létre egy oldalt, ahol mindig őszintén, tényeket mutat majd be.

Még év elején, a Dominion-per közben kerültek nyilvánosságra Carlson üzenetei, amikből kiderült például az, hogy rendszeresen hazudott a műsorában, csak azért, hogy bizalmatlanságot keltsen a nézőiben a választási rendszerekkel szemben. A pert megnyerte a Dominion, és nem sokkal később Carlsont kirúgták a Fox Newstól.

A kirúgása után a Twitteren tért vissza, méghozzá orosz propagandával és ufókkal. Orbán Viktor is adott neki interjút, amibe a miniszterelnök arról beszélt, hogy Trump mentheti meg az emberiséget. Carlson az MCC Feszten is fellépett. Akkor azt mondta, hogy David Pressman amerikai nagykövet egy féreg, aki a genderlobbit képviseli az emberek helyett. Az erős kijelentések soha nem álltak messze tőle, karrierje során soha nem titkolta, hogy rasszista és szexista.

Később az MCC azt közölte, hogy nem fizettek fellépői díjat a sztárműsorvezetőnek, sőt, még az útiköltségét sem állták. Carlson is ezt állította, de közben kiderült, hogy az apja Orbán lobbistája az USA-ban, azaz segít a magyar miniszterelnöknek beleszólni egy másik ország belpolitikájába.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!