Informatikai átállás miatt napokig nem elérhető az MBH alkalmazása

2023. szeptember 30. – 18:31

Másolás

Vágólapra másolva

A Mészáros Lőrinchez köthető, az MKB, a Budapest Bank és a Takarékbank egyesüléséből született MBH Bank május óta létezik, a gigabanknál pedig most jött el az ideje annak, hogy harmonizálják az informatikai rendszereket is. Emiatt Péntek délutántól kedd délig részleges és teljes bankszünnapokat tartanak, melynek részeként a banki alkalmazás még szűk négy napig elérhetetlen lesz.

A bank csütörtökön természetesen előre beszámolt az átállásról, mint írták, ezen időszakban fennakadások lehetnek bankunk egyes szolgáltatásainak, köztük az elektronikus csatornák működésében. A tájékoztató szerint egészen pontosan a mobilapplikációk, az SMS és internetbank szolgáltatások, valamint a Videóbank használatára nem lesz lehetőség 2023. szeptember 29. (péntek) 19.00 óra és október 3. (kedd) 12.00 óra között. A részletes menetrend ide kattintva érhető el.

A vártnál simábban rajtoló MBH-ról, melynek Várkonyi Andrea cége csinálta a reklámkampányát, többször is írtunk már, augusztusban például nemcsak az derült ki, hogy az új bank 50 százalékos növekedést ért el az első hat hónapban, hanem az is, hogy az MNB 87 milliós bírságot szabott ki rá, egyebek közt vállalatirányítási, kockázatkezelési, IT-biztonsági, tőkemegfelelési és értékvesztésképzési, illetve adatszolgáltatási hiányosságok miatt. Nemrég derült ki az is, hogy egy 90 méteres toronyházat is építhet Mészáros gigabankja az Árpád híd pesti hídfőjéhez.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!