Várkonyi Andrea cége csinálja a Mészáros Lőrinchez köthető gigabank reklámkampányát

2023. május 23. – 19:32

Másolás

Vágólapra másolva

Várkonyi Andrea cége csinálja az MBH Bank, azaz a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank fúziójából létrejött bank bevezető reklámkampányát – írja a Kreatív.

A bevezető kampányon lead ügynökségként a Whitedog Media dolgozik, a cég felelt az arculatért is – írja a lap. Az MBH többek között Várkonyi férje, Mészáros Lőrinc és a magyar állam érdekeltségébe tartozik. Az OTP új kihívójáról itt írtunk bővebben.

Pataky Piroska, az MBH Bank marketingigazgatója azt írta, hogy az összeolvadási folyamat során a három bank marketingkommunikációs ügynökségi beszállítóit átvilágították, ezután döntöttek az ügynökségek kiválasztásáról – és ezek szerint a Whitedog Media Kft. lett a befutó. A külső PR kommunikációs feladatokra a Goodwill Communicationst választották ki.

Nem ez az első, hogy a Mészáros Lőrinchez kötődő PR- vagy reklámfeladatokat Várkonyi Andrea cége intézi. Egy hónappal ezelőtt a Whitedogon keresztül hirdette magáról Mészáros óriáscége, az Opus, hogy a „válság ellenére kirobbanó formában” van a vállalkozás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!