Volodimir Zelenszkij

RSS

Az RTL-en és a Netflixen is meg lehet nézni a Zelenszkij karrierjét beindító sorozatot

A Nép szolgájában Zelenszkij a váratlanul elnökké váló kisembert játszotta nagy sikerrel. Aztán váratlanul ő maga is elnök lett.

A kínai külügy felháborodott, Zelenszkij gyönyörű svájci városokból figyelő orosz oligarchákról...

Ukrán újságírónő elrablásával gyanúsítják az oroszokat. Zelenszkij ukrán elnök Moszkvának megüzente, hogy ideje beszélni, miközben folytatódtak az orosz támadások szombatra virradóra. Percről percre...

Ez történt az orosz-ukrán háborúban szombatra virradó éjjel

Zelenszkij ukrán elnök Moszkvának megüzente, hogy ideje beszélni. A Kreml szerint fölöslegesek a pánikvásárlások Oroszországban. Újabb részletek derültek ki a Mikolajivban történt rakétatámadásról.

Putyin felhívta a török elnököt, és részletesen is kifejtette követeléseit Ukrajnával szemben

Ukrajnának a Krím félszigetről és a Donyec-medencéről is le kellene mondania – ezekről viszont akár személyesen is tárgyalna az orosz elnök Zelenszkijjel.

Zelenszkij szerint vannak hadifoglyok, akiket már halottnak nyilvánítottak Oroszországban

Minden anya nézzen utána, hol lehet a fia, akit Ukrajnába küldtek harcolni – üzente az ukrán elnök. Zelenszkij szerint „élete legrosszabb döntését” hozza az, aki beállna zsoldosnak az oroszok oldalán.

Zelenszkij: Mariupol ostroma olyan, mint Leningrád ostroma volt

„Tedd le a fegyvert. Jobb ez így, mintha meghalnál a csatatéren” – mondta az orosz katonáknak.

Zelenszkij az amerikai kongresszusnak: Három hete mindennap újraéljük 9/11-et

Az ukrán elnök az amerikai kongresszus előtt beszélt videón. Továbbra is az ukrán légtér lezárását kéri, de ha erre nem hajlandó az Egyesült Államok, akkor legalább légvédelmi fegyvereket küldjön.

Orbán Viktor tud a lengyel, cseh és szlovén miniszterelnök ukrajnai látogatásáról, de ő most nem...

Megkérdeztük a Miniszterelnöki Kabinetirodát, hogy a magyar miniszterelnök miért nem látogatja meg Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt.

Zelenszkij: Úgy hagyják hátra az oroszok az eszközeiket, hogy mára az ukrán hadsereg...

Hétfőről keddre virradó éjjel is beszédet mondott az ukrán elnök: azt ígérte, felelősségre vonják a háború bűnöseit, eljuttatják a három napja blokkolt segélyszállítmányukat Mariupolba, és arra...

Az ukrán oligarchák mindenben Ukrajna mellett állnak az orosz invázióval szemben

Két esetben okoz gondot a pénz, ha nincsen, vagy, ha sok van. Pillanatok alatt nemzeti hősökké váltak a gyűlölt ukrán oligarchák. Kik ők, és miképpen fogtak össze Oroszország ellen?

Kövess minket Facebookon is!