Törvénymódosítás

RSS

Az Országgyűlés Brüsszelt engeszteli, az Aranybulla napjáról és a veszélyhelyzet...

Keddtől péntekig ülésezik a parlament. A vitákon szó lesz az apanapról, a paksi üzemidő-hosszabbításról és egy Novák Katalin által visszadobott törvényről is.

Az Alkotmánybíróság kimondta, hogy nem alaptörvény-ellenes az EU egyik korrupcióellenes kérése

A jövőben az állampolgárok is felléphetnek korrupciós ügyek gyanúja esetén.

Egy törvénymódosítás után újabb hat évre nevezték ki a GVH elnökhelyettesét

Szijjártó Péter gimnáziumi osztálytársa, Tóth András elvileg csak egyszer újrázhatott volna, de aztán átírták a szabályokat.

Eddig is éhen lehetett halni ebben az országban, de most törvénybe is írnák

A kormány alapjaiban írná át a szociális törvényt, az állam csak végső esetben segítene a rászorulókon, az egyénnek kell magáról gondoskodnia. A Fidesz még a jobboldali populista országokhoz képest...

Központi közadat-nyilvántartást hoz létre a kormány, hogy megfeleljen az uniós igényeknek

Az új törvénymódosító javaslat a közérdekű adatigénylésekkel kapcsolatos folyamatokat gyorsítaná meg, az uniós pénzekhez van rá szükség.

Nem tudják, mennyi visszaélés van, de megszavazták a fideszesek a katatörvény módosítását

A benyújtástól számítva alig több mint huszonnégy órával elfogadott törvény miatt szeptembertől rengeteg kisvállalkozónak kell újratervezni az adó- és pénzügyeit.

Nem repesnek az ellenzéki pártok az új katás törvényjavaslattól

Vegzálják és nehéztüzérséggel lövik a katásokat ezzel az újabb kormányzati megszorítással, írják sorban a közleményeikben.

Főispán? Egyetértek vele, de nem mondom meg, miért

Egy múlt héten benyújtott fideszes javaslat visszahozná a főispán és a vármegye elnevezéseket a magyar közigazgatásba. A terv még a kormánypártokon belül sem aratott osztatlan sikert – a miniszterek...

A főispánon és a vármegyén túl: egy helyen a legérdekesebb törvényjavaslatok

A vagyonnyilatkozati rendszer átalakításától a Vörösmarty tér államosításáig összeszedtük, hogy milyen fontos javaslatokat nyújtottak még be a kormánypárti képviselők.

Szigorítanák a gyógynövényes hevítőrudak árusításának szabályait

Eddig bárhol beszerezhetők voltak, mostantól – nikotintartalomtól függetlenül – csak dohányboltban lehetne forgalmazni ezeket.

Kövess minket Facebookon is!