Egy jó telefon rossz időben, rossz helyen
Rejtély, mire gondolhatott a költő, amikor a Samsung Galaxy S23 FE-t elnevezte, beárazta és piacra dobta. Pedig amúgy abszolút nem rossz készülék.
Újra itt az aktuális „világ legjobb mobilkamerája”, de már nehéz ettől igazán lázba jönni
A Huawei nagyjából évente dob ki egy telefont, amely aztán az mobilkamerákat laboratóriumi szinten tesztelő DXOMARK listájának első helyére kerül, ahogy most épp P60 Pro. Kipróbáltuk.
Nem akarja egy használt autó árát mobilra költeni, de azért szeretne jó fotókat készíteni? Segítünk!
150 ezer forint alatti telefonok mobilfotós képességeit teszteltük, hogy kiderüljön, merre érdemes elindulni, ha szeretne egy jó mobilkamerát a zsebében tudni – ehhez ma már nem kell a világ minden...
Rohamosan iphone-izálódik a Xiaomi, és ez nem feltétlenül jó hír
A Xiaomi 13 amúgy tök jó telefon, de őszintén nem tudom, ki lehet a célcsoport.
Menő a kamerája, de más újdonságot nem érdemes várni a Samsung S23-as családjától
Félreértés ne essék, szuper telefonok, gyorsak és erősek, de használat közben a kamerán kívül pont olyanok, mint az S22-esek voltak.
Megizzasztottuk a világ legjobb mobilkameráját
A Huawei Mate 50 Pro kamerája vezeti most az iparági standard világranglistát, kipróbáltuk, hogy hétköznapi használat közben is megmutatkozik-e ez, ad-e valami extrát legalább érzésben, vagy meg...
Bár olcsónak szánják, sok a 90 ezer a Telekom saját márkás telefonjáért
A T Phone ugyan tud 5G-t, cserébe viszont rendszeresen akadozik és lefagy, és épphogy csak teljesíti az elvárható minimumot.
Jó ez a hajtogatós telefon, csak ne lenne még mindig ilyen kényelmetlen
Az új Fold és Flip is kicsit olyan, mintha nem lett volna idő nagy újításokra, ezért inkább csak kijavították az előző verziók sok hibáját. Így jobbak az idei modellek, de még mindig nem látom magam...
Megcsinálja, amit kell, és nem kerül annyiba, mint egy autó
A Redmi Note 10 5G nem viszi le az ember fejét azzal, hogy mikre képes, de akik csak internetezni akarnak egy tisztességes árú telefonnal, azoknak ideális.
Kövess minket Facebookon is!