SZFE-maszk

RSS

Öt év börtönt kapott az SZFE-maszkot viselő nő késes támadója

„Azt szerettem volna, hogy magába szálljon, egy ilyen ótvar közösséggel ne vállaljon közösséget” – mondta a bíróságon korábban a férfi.

SZFE-maszkos nő támadója: Azt szerettem volna, hogy magába szálljon, egy ilyen ótvar közösséggel ne vállaljon közösséget

A 37 éves férfit a bíróság nem jogerősen hat év letöltendő börtönre ítélte, mert késsel sebesített meg egy SZFE-maszkot viselő nőt. A tárgyalás előtt az úsjágíróknak bemutatott, aztán elmesélte, hogyan akadt a kezébe a kés, amikor meglátta újra a számára irritáló SZFE-maszkot.

Hat év letöltendő szabadságvesztésre ítélték az SZFE-maszkos nő támadóját

Gyorsított eljárásban állították bíróság elé azt a 37 éves férfit, aki február végén késsel sebesített meg egy utast a 151-es buszon, mert a nő SZFE-maszkot viselt.

SZFE-maszkos utas támadója: A nő fordult bele a késbe

A letartóztatásáról döntő ülésen a bírónak már kicsit módosította a vallomását. Az ügyészség gyorsított eljárásban állítaná bíróság elé a 37 éves férfit.

Ugyanaz a férfi sebesítette meg az SZFE-maszkos nőt, aki korábban egy újságírót és egy politikust is megharapott

2018-ban Ó. Bence úgy megharapta egy újságíró ujját, hogy leesett a körme, egy évvel később pedig az MSZP aláírásgyűjtő aktivistáira támadt. Akkor egy palackban lévő piros löttyel locsolt le egy nőt, majd hozzávágta azt, miközben hangosan szidta az MSZP-t. A támadás után elfutott, de a rendőrök elfogták. Garázdaság miatt indult ellene büntetőeljárás, ami egészen a bíróságig jutott. Első fokon pénzbüntetésre és közérdekű munkára ítélték.

Elfogták azt a férfit, aki késsel megsebezte egy SZFE-maszkos nő arcát Csepelen

Súlyos testi sértés kísérlete és közösség elleni erőszak gyanúval nyomoznak ellene.