Nvidia

RSS

Úgy szórja a pénzt a TikTok kínai tulajdonosa az Nvidia MI-kártyáira, mintha nem lenne holnap

Idén eddig egymilliárd dollárt költöttek erre, ugyanannyit mint tavaly a teljes kínai piac összesen.

Az Nvidia megvillantotta a videójátékos karakterek jövőjét

Az persze jó kérdés, hogy a játékos kérdéseire valós időben reagáló, szinkronizált és animált MI-karakterek mikor terjedhetnek el, ha egyáltalán.

Egy halottaiból feltámasztott, olcsósított csúcsvideokártyára fog idén mindenki irigykedni

Az olcsósított persze nem jelent feltétlenül olcsót is, 300 ezer forint alatti árban ne reménykedjünk az RTX 4070 Ti-nél.

Véget ért a videokártya-pokol, még ha a magyar árak mellett ezt nehéz is észrevenni

Az utóbbi hónapokban itthon is számottevően csökkent a videokártyák ára, még az extrém forintárfolyam mellett is. Azt persze így sem lehet mondani, hogy olcsó mulatság pécét építeni, de legalább már...

5,5 millió dollárt kell fizetnie az Nvidiának a titkolózása miatt

Az amerikai tőzsdefelügyelet szerint nem tájékoztatták megfelelően a részvényeseket arról, hogy a kriptovaluta-bányászat miatt megy jól a szekér.

Bemutatták az összes új laptopot, processzort és videokártyát, amit senki nem tud majd megvenni idén

Szuperolcsó videokártyák, új generációs mobil processzorok és asztali csúcsragadozók is bemutatkoztak az AMD, az Nvidia és az Intel bemutatóin a CES nulladik napján. Amikhez persze a közeljövőben...

Mitől lettek olyan eszementen drágák a videókártyák?

Hónapok óta nem lehet normális áron videókártyához jutni, vannak modellek, amelyeknek január óta megduplázódott az áruk. Simán lehet, hogy csak év végére javul valamelyest a helyzet.

2021-et senki sem menti meg attól, hogy a gémer laptopok éve legyen

Legalábbis az AMD, az Intel az Nvidia és az Asus bejelentései alapján biztosan nem. A két rivális processzorgyártó szupergyors hordozható chipeket ígér, az Nvidia az Ampere-sorozatot költözteti át...

Az Intel után az Nvidiát is megizzasztaná az AMD

Szerdán bemutatkozott a cég három új videókártyája, ha pedig hinni lehet a cég saját méréseinek, akkor egy nem teljesen elhibázott megjelenéssel nagy lépést tehetnek afelé, hogy legyűrjék az Nvidiát.

Kövess minket Facebookon is!