Karácsonyi vásár

RSS

Ungarische special lángos 6500-ért, hot dog 8000-ért – jobb inkább csak forralt borozni a...

A budapesti adventi vásárban enni-inni is inkább csak a külföldiek tudnak jóízűen. Bár néha őket is érheti meglepetés. Egy üzleti útra érkezett amerikai például 14 ezer forintot fizetett egy...

Nem csapta meg az infláció a szegedi karácsonyi vásárt

A kürtőskalács és a forró italok tartják az árukat, a körhinta és a sült gesztenye kétszáz forinttal drágultak. A szegedi vásár a budapestihez képest is olcsó.

Gulyás műanyag tányérban, 4500 forint: megnyílt a Vörösmarty téri karácsonyi vásár

A Blikk körülnézett a piacon, és főleg turistákra szabott árakkal találkozott, pedig központi előírás, hogy a magyar vásárlóknak 1500 forintért is kell meleg ételt kínálni.

Parkolás ingyen, forralt bor 1200-ért, kolbász 2800-ért: megnéztük a pozsonyi adventi vásárt

A hármas határ közelségét kihasználva magyarok ezrei veszik célba Bécs után (vagy előtt) a közeli, pozsonyi adventi vásárt az ünnepek alatt. Azonos áron adott hagymás zsíros kenyér és pite árusok...

Azzal fenyegetőzött, hogy belehajt a tömegbe, kiürítették Düsseldorfban a karácsonyi vásárokat

Közvetlen veszély nincs, az intézkedést elővigyázatosságból hozták.

Csak negyven euróba kerülök, nem hagyhatsz itt!

Hiába mondják, nem érezni, hogy idén visszafogottabb lenne a bécsi karácsonyi vásár. Megnéztük a kínálatot és az árakat, a pénztárcánkra leselkedő legnagyobb veszélyt a plüssfigurák jelentik.

A belvárosi ellenzék kiborult, hogy a Kempinskiben olcsóbb az étel, mint a karácsonyi vásárban

Grillezett lazac körettel a szállodában működő ÉS Bisztróban: 6580 Ft. Grillezett lazac a vásárban köret nélkül: 6500 Ft. Például.

Meglepően korrekt árakon dolgozik a szegedi karácsonyi vásár

Pozitívan csalódhat, aki a szegedi adventi vásárba veti magát, az árakon ugyanis kevéssé köszön vissza az egyre erősebb infláció, ami egyébként ott van a mindennapokban.

Pohár tea ezresért, marhapöri hatezerért – a karácsonyi vásárokban simán megvan az 50-80 százalék...

Októberben hivatalosan 21 százalék körüli volt a pénzromlás tavalyhoz képest, de a főváros két belvárosi vásárában mindenki örülne, ha csak ennyivel drágultak volna az ételek és italok. Nem csoda,...

Kövess minket Facebookon is!