Ha mákos guba kell, de nincs idő
június 14. – 11:03
–
Ács Bori
Mákos guba + édes bundás kenyér = mákos bundás kenyér. Ez a forradalmi gubatechnika nem gondolja újra az édesség lényegét, megtartja a ropogós-szottyos állagot, de gyorsabb és egyszerűbb lesz.
Elronthatatlan receptek: foszlós húsvéti kalács kezdőknek
2023. április 9. – 09:37
–
Ács Bori
Olyanoknak mutatunk részletes, lépésről lépésre leírt, százszor kipróbált kalácsreceptet, akik még sosem mertek belevágni ilyesmibe. Foszlós, felhős, napokig puha, két és fél óra alatt kész!
A kalács után a kolbászért is unokáival ment a húsvétra készülődő Orbán Viktor
2023. április 8. – 13:16
–
Kaiser Orsolya
Héjjal vagy héj nélkül? – kérdezi Orbán Viktor unokáitól, akik segítenek a miniszterelnöknek kiválasztani a legfinomabb húsvéti kolbászt.
Olcsóbb lesz a húsvéti sonka, kalács és a torma az Aldinál, 3500 forintból is kijöhet az ünnepi...
2023. március 29. – 08:40
–
Barnóczki Brigitta
A bolthálózat szerint egyes termékek ára 60 százalékkal csökken.
Mind másképp esszük a húsvéti kalácsot, de melyik formában, ízben, recepttel lesz a legjobb?
2022. április 15. – 23:45
–
Ács Bori
Sósan, édesen, mazsolásan, fonottan, téglában, kereken, buciban: hogyan a legfinomabb a húsvéti kalács, és miért érdemes kitekinteni más népek receptjeire?
Unja a húsvéti kajákat? Segítünk!
2021. március 31. – 16:50
–
Ács Bori
Oké, a sonka az sonka marad – viszont modern, de egyszerű trükkökkel, ismerős, és mégis más módszerekkel még csodásabb lesz a kalács, és a tojásból is egészen új állagokat hozhatunk ki.