Tóth Andi elköltözött, miután kiderült, kivel alszik egy ágyban Jolly

Összebújnak, örökbe fogadnak, együtt alszanak. Tóth Andi és Kulcsár Edina elárulták féltve őrzött titkaikat. Minden kiderült a rendhagyó clickbait-híradóból!

Év végére befutott a bombameglepetés Kulcsár Edináról

Balázsék szakítottak? Amszterdamba csapódott egy Boeing? Bruce Willis meghalt? Minden kiderül a legújabb clickbait-híradóban!

Nem fogja elhinni, mi történt Budapesten a tűzijáték alatt

Miért fejelt le Mucsi Zoltán egy riportert, és mi lesz így a Lidl nagy változásával? Minden kiderül a legfrissebb clickbait-híradóban! Vagy nem.

A forróságban Vivi is megvillantotta!

Az angol királynő elmenekült, erőszakos bűnözők járják az erdőt, ráadásul úgy tűnik, bajban van Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házassága. Különleges gyűjteménnyel, különleges helyszínről...

De mi volt ez a helyszín, ahol a karácsonyi clickbait-híradót forgattuk?

Eta néni tíz éve még csak az unokáinak kezdte el dekorálni a kertjét Dabason, de pár év után megnyitotta a helyszínt az érdeklődők előtt is.

Leborulunk az év legjobb clickbait címe előtt

Az év végére bődületes clickbait-dömpinget kaptunk, úgyhogy nézzük, hogyan próbálták becsalogatni az olvasókat az év legkattintásvadászabb címeivel. Karácsonyi különkiadás!

Imádnivaló clickbait-híradót kaptunk az olvasóinktól

Hat gimnazista küldött nekünk egy karácsonyi ajándékot: összeszedték az elmúlt időszak kattintásvadász híreit, és leforgatták-összevágták a saját clickbait-híradójukat.

Aggódnak a rajongók, az életéért könyörög: tényleg ez lesz az utolsó?

Elhagyta az országot, miután kiderült, hogy kegyetlen árat kell fizetnie az e heti clickbait-híradóban.

Titkos dologról vallott, de nem mondhatott semmit

De az vajon kiderül a clickbait-híradóból, hogy miért parkoltak két helyre, mit tettek elsőként hosszú idő óta, mit léptek meg, hogy tényleg mászkál-e, vagy hogy tényleg csodaszerről van-e szó?

Elszólta magát Jennifer Lopez: itt a nagy bejelentés?

Hogy ki közölte a világgal boldogan, ki mutatta meg az extrém oldalát, ki vallotta be őszintén, ki árulta el a hatalmas hírt: kiderül az e heti clickbait-híradóból.

Kövess minket Facebookon is!