Barts Balázs

RSS

A 3. kerületi Mocsárosdűlő fejlesztési terveiről beszélnek egy újabb városházi hanganyagban

A névtelen szivárogtató újabb lehallgatott felvételén Barts Balázs, a fővárosi vagyonkezelő vezetője beszél egy nagyobb fejlesztési tervről.

Már évekkel ezelőtt felbukkant a Városháza körül Berki Zsolt, akkor egy grúz–izraeli kör üzlete miatt

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Gansperger Gyula és Berki Zsolt a Városházával kapcsolatos felvételek alapján összerakható sztori főszereplői. Utóbbi régóta tűnik fel budapesti bizniszek körül, Gansperger pedig a jelek szerint mostanában egy gazdag befektetőcsaládot segítve próbált tájékozódni, vajon meg lehet-e venni a Városháza épületét – így kerülhetett kapcsolatba Berkivel, Bajnaival és Bartscsal is.

A Városházát átszövő „jutalékos” ingatlanértékesítési rendszerről beszélnek egy újabb hanganyagban

Újabb hanganyagot tett ki az az anonim szivárogtató, aki eddig a Városháza állítólagos eladási szándékát igyekezett bizonyítani. Ebben az új anyagban vélhetően Gansperger Gyula üzletember magyarázza, szerinte miként működnek a dolgok a Városházán. Karácsony nem kerül szóba, a helyettese, Kiss Ambrus igen.

Karácsony Gergely: Amíg nem készülnek el Márki-Zay Péter ellen is a hasonlóan alaptalan ügyek, tartom a hátamat

Karácsony Gergely főpolgármester november 12-én arról tartott sajtótájékoztatót a Városházán (igen, igen, még megvan), hogy a kormány nem utalja a BKK-nak járó 12 milliárd forintnyi normatív támogatást, de a kedves vendégeket valamiért a Városháza érdekelte jobban.

Városháza-ügy: A vagyonkezelő vezetője hibázott, de megúszta fegyelmivel

Szalad vagy inkább döcög az események után a főváros vezetése. Valamit mondanak arról, hogy mennyire fals a Városháza eladásának szándékáról szóló történet, de aztán mindig újabb felvételek szivárognak ki, ahol a vagyonkezelő cég vezetője mégis ilyen elképzelésekről beszél. Ma is jött egy új felvétel, amelyen Barts Balázs, a vagyonkezelő vezetője a Városháza eladásáról beszél. Hol tartunk?