Még mindig keressük Orbánt és a többi vezető fideszest

2024. május 22. – 04:57

Másolás

Vágólapra másolva

Az elmúlt hónapban több tippet is kaptunk az ország különböző pontjain feltűnő fideszesekről, miután április végén az olvasóink segítségét kértük, hogy a kormánytól független sajtó elől rejtőzködő politikusokat is meg tudjuk mutatni kampányolás közben.

Így sikerült eljutnunk Kövér László péceli szeánszára, ahol olyan hévvel vonta kétségbe az ukrán államiságot, hogy arra Putyin is elégedetten csettintene.

Sopronban megnéztük, ahogy Orbán Viktor egy villaépület lépcsőjéről sorolta az egybegyűlteknek, hogy mi épült a környéken az elmúlt öt évben.

Kecskeméten pedig testközelből mutattuk meg, hogy milyen üzenetekkel tüzeli a fideszes keménymagot a miniszterelnök. Kiderült, hogy szerinte a jobboldal ma nem izgalmas és, hogy a homofób viccekre még mindig nagy a kereslet.

A választási kampányból még hátra van kis híján három hét, és továbbra is szeretnénk átfogóan beszámolni a pártok mondanivalójáról. Ez a kormánypártok esetében nehezített pályán zajlik, a Telexet és más kormánytól független médiát ugyanis nem hívják meg a kampányeseményeikre, ezért továbbra is az olvasóinkat kérjük, segítsenek:

ha tudja, hol kampányol Orbán Viktor, és hol lehet találkozni a Fidesz vezető politikusaival, minisztereivel a következő hetekben, kérjük, írja meg nekünk az ugyelet@telex.hu emailcímre!

A célunk, hogy a propagandavideókon túl is minél többet meg tudjunk mutatni a Fidesz kampányából, és hogy ne csak az utca túloldaláról átkiabálva tudjunk kérdéseket feltenni egy súlyos nemzetbiztonsági incidensről a külügyminiszternek.

Rajta vagyunk a választási kampányon

A Telex kiemelten foglalkozik a június 9-i önkormányzati és EP-választásokkal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!