Németh Balázst felkérte a köztévé az EP-választási vitára

2024. május 21. – 10:39

Másolás

Vágólapra másolva

Az M1 európai parlamenti választási műsorának több részletéről közölt cikket a Media1. A tervek szerint a május 30-i vitának két műsorvezetője lenne: a korábbi híradós Németh Balázs és az egykori köztársasági elnök Novák Katalin volt kommunikációs igazgatója, Volf-Nagy Tünde.

A Telex elérte Németh Balázst, aki nyilatkozni nem szeretett volna ebben a témában, de a felkérést nem cáfolta.

Németh 2022 nyarán jött el a köztévétől, majd szeptember elsejétől a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságot rendező cég vezérigazgatója lett. Ez a megbízatása 2024. március végén járt le, utána egy kommunikációs céget alapított, aminek jelenleg is az ügyvezetője.

A vitáról küldtünk kérdéseket a MTVA-nak is, ha válaszolnak, frissítjük cikkünket.

A kormánypárt listavezetője, Deutsch Tamás jelezte: ott lesz a vitán, ahogy a DK-s Dobrev Klára, vagy a Momentum-elnök Donáth Anna is.

Magyar Péter feltételekkel vállalta a részvételt, ahogy a Mi Hazánk is. Magyar egyik fontos feltétele az volt, akkor megy be, ha élőben és főműsoridőben lesz a vita, és ha nem propagandista vezeti. A Mi Hazánk akkor lesz ott, ha az összes EP-listavezető egyszerre venne részt a vitán, és „meg se próbálják őket parlamenten kívüli, valós szervezettség és társadalmi támogatottság nélküli pártok mellé ültetni.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!