Műlábat vitt Tiborcz elitklubjához egy aktivista, hogy Orbánék végre a saját lábukra tudjanak állni

2023. október 12. – 15:43

Műlábat vitt Tiborcz elitklubjához egy aktivista, hogy Orbánék végre a saját lábukra tudjanak állni
Fotó: Keresztény Zoltán / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtökön újra lecsapott a magyar politikai elitet hónapok óta performanszokkal kísértő Keresztény Zoltán nevű aktivista, aki ezúttal Tiborcz István cégének privát klubját, a Botaniqot látogatta meg. És ha már ott volt, vitt is egy műlábat az Orbán-családnak, hogy „végre a saját lábukra tudjanak állni és ne nyúljanak a közösbe”. Keresztény korábban gyerekkoporsót tett Orbán Viktor felcsúti háza elé, majd páncélszekrényt vitt Mészáros Lőrinc budai luxusvillájához, legutóbb pedig gumilövedékeket szórt Gyurcsány Ferencék háza elé.

Keresztény azt írta, hogy a papíron „klasszikus polgári értékeket” képviselő klub első ránézésre tényleg úgy is néz ki, mintha klasszikus polgári értékek szerint megkeresett
pénzből épült volna. Ez azonban szerinte csak a látszat, ezért vitték oda a valóban ebből az időből származó, antik műlábat, amely miatt Tiborcz és az apósa talán úgy érzi majd, hogy „végre tényleg a saját lábára tud állni és nem fosztogatják tovább a magyar embereknek járó közpénzeket és EU-s forrásokat”.

A szeptemberben megnyílt Botaniq Klub hivatalosan az angolszász privát klubok hagyományait és a századforduló Magyarországának előkelő klubéletét szeretné megidézni, és a brit „private members clubokhoz” hasonlóan csak tagságival lehet látogatni. Persze azt nehéz megmondani, hogy bent mi történik, mert a biztonsági őrök már a nyitás utáni napokban akadályozták a fotózást a klubnál. Az mindenesetre biztos, hogy a Svábhegyen található klub környékét eléggé letarolták a szeptemberben készült drónfelvételek alapján.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!