Gyerekkoporsót tett Orbán felcsúti háza elé egy aktivista

2023. július 22. – 15:45

Másolás

Vágólapra másolva

Míg Orbán Viktor már Tusványoson készült a beszédére, addig Keresztény Zoltán aktivista, jogász egy gyerekkoporsót vitt a miniszterelnök felcsúti parasztházához.

Megnyitottuk a felcsúti nyári szabadegyetemet, a miniszterelnök elvtárs háza és stadionja elől. Mégpedig azzal, hogy elhelyeztünk ott egy gyermekkoporsót, amire az van írva: „A magyar fiatalság jövője.

– kezdi Facebook posztját Keresztény Zoltán.

Az aktivista felemlegeti, hogy a miniszterelnök Nagy Imre 1989-es újra-temetésén azt mondta: a kommunisták azzal, hogy 1990 előtt Szovjet-Oroszországhoz kötötték Magyarország sorsát, elvették, eltékozolták a magyar fiatalság jövőjét. Az ott szónokló fiatalemberből mára miniszterelnök lett, és szerinte ugyanazt csinálja most, mint elnyomó elődjei: hozzákötötte Magyarország sorsát egy putyinista, szovjet-orosz típusú államhoz, vagy éppen a Kínai Kommunista Párthoz.

Keresztény szerint

ezért van nálunk gazdasági válság, miközben a politikai elit folyamatosan, láthatóan napról-napra csak hízik. Ezért nagy az infláció, ezért ér egyre kevesebbet a fizetés és ezért rossz az egészségügy vagy az oktatás.

Keresztény Zoltán volt egyébként az, aki nemrég bezacskózta a június elején Csákberényben orosz katonák által felavatott szovjet emlékművet.

(444.hu)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!