Rogán Antal kabinetfőnöke is bekerült a Vodafone új vezetésébe

2023. február 14. – 07:14

Másolás

Vágólapra másolva

Rogán Antal kabinetfőnöke és a Magyar Turisztikai Ügynökség igazgatósági elnöke is helyet kapott a Vodafone Magyarország új vezetésében, miután lezárult a távközlési vállalat felvásárlása, és a 4iG és a magyar állam tulajdonába került, írja a 24.hu az Opten céginformációs rendszer nyilvántartására hivatkozva.

Nagy Ádám a 4iG leányvállalatában, az Antenna Hungária Zrt.-ben is igazgatósági tag, míg Guller Zoltánról azt kell tudni, hogy Rogán tavaly nevezte ki a Digitális Magyarország Ügynökség létrehozásáért és működtetéséért felelős miniszteri biztosnak. Gullerről tavaly derült ki, hogy korábbi nyilatkozatával ellentétben nem egy szakmai grémium, hanem ő maga döntött több százmilliós egyedi támogatásokról a turizmusban.

Rajtuk kívül Blénessy László, a 4iG Nyrt. általános vezérigazgató-helyettese, Linczényi Aladin Ádám, a 4iG igazgatósági tagja, alelnöke és Fekete Péter Krisztián, a 4iG vezérigazgató-helyettese került be az ötfős igazgatóságba.

Tavaly augusztusban jelentette be a 4iG és a magyar állam, hogy közösen felvásárolják a Vodafone Magyarországot, a témáról akkor itt és itt írtunk részletesen. Az új tulajdonosok 660 milliárd forintot fizettek a Vodafone-ért.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!