Gattyán pártja a közmédia 5 percében: Különleges a csapat, minden karakter megvan, a művésztől a fodrászig

2022. március 24. – 08:16

Gattyán pártja a közmédia 5 percében: Különleges a csapat, minden karakter megvan, a művésztől a fodrászig
Szatmári Péter, a Megoldás Mozgalom programtanácsának elnöke a köztévében.

Másolás

Vágólapra másolva

Az országgyűlési választásokon országos listát állító valamennyi párt ötperces bemutatkozási lehetőséget kap az M1 és a Kossuth rádió reggeli műsorsávjában, ezzel élt a Megoldás Mozgalom programtanácsának elnöke, Szatmári Péter is.

Szatmári szerint pártjuk történelmet írt, hiszen a rendszerváltás óta nem volt még olyan párt, amely a megalakulása után, 90 nap alatt országos hálózatot épített, és országos listát állított szinte az összes választókerületben.

Szatmári az öt perce elején kiemelte, hogy a listájuk első helyein több nő is van, fontosnak is tartják megszólítani a nőket, és szerintük a döntéshozatalban minél több nőnek kellene részt vennie az országban.

„Különleges a csapat, minden karakter megvan, a művésztől a fodrászig”

– mondta Szatmári, aki szerint Magyarországnak változásra van szüksége, és megoldásokra, ezt szállítják ők. A civil közösségben hisznek, szabadelvűek és elutasítják a szélsőségeket. „Mi középen vagyunk” – mondta.

Kiemelte, nem véletlenül a szív, az ész és a bátorság a jelszavaik, ezek lefedik a területeket is, amiben változást szeretnének. A szív az egészségügyet például, amiben pont a Covid mutatta meg, hogy milyen rossz a magyarok egészségügyi állapota, az észnél fontos látni, hogy Magyarországon a szellemi tőke kiemelkedően erős a környező országokkal összevetve, az oktatásra sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani, és a pártnak van ereje és bátorsága, hogy valódi változtatásokat csináljanak.

Tiktokkerek, MLM-mágusok, sportolók és szépségversenyzők – mi ebben a cikkünkben néztük végig a Gattyán-párt egyéni jelöltjeit, sőt, miután tovább kutakodtunk a jelöltek között, szembejött a Fidesz.

A korábbi ötpercesekről itt írtunk: négyperces stand-upot nyomott egy telefonba a köztévében az MKKP szimpatizánsa, Gődény György elszavalta a Husztot az M1-en, Márki-Zay Péter pedig a Fidesz lejáratókampányának hazugságaival szembesítette a köztévé nézőit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!