Négyperces stand-upot nyomott egy telefonba a köztévében az MKKP szimpatizánsa

2022. március 23. – 08:23

Négyperces stand-upot nyomott egy telefonba a köztévében az MKKP szimpatizánsa
Fotó: MTVA

Másolás

Vágólapra másolva

Bár idén nem ment el a köztévés kotkodácsolásig a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) abban az öt percben, amit az M1 biztosított számukra, azért most sem nyomtak hagyományos kortesbeszédet.

Tóth Imre Bruti, az MKKP egykori jelöltje, amúgy humorista, aki most szimpatizánsként mutatkozott be, először is kedves szavakkal megköszönte a meghívást, hogy megjelenhetnek az M1-en, hogy „mi is szívhatjuk itt a szabadság levegőjét”, mondta, majd javasolta, hogy mindenki látogasson el az MKKP honlapjára, mert ott van jó pár érdemi dolog. Ezután jött a stand-up, amikor is becsörgött egy telefon, Tóth pedig beletemetkezett abba, és olyanokat mondott, hogy

  • „tudod, az M1-en vagyok, ahova be szoktunk jönni rendszeresen, (…) a kicsit is meg kell becsülni, (…) vannak itt sokan, mint az oroszok Ukrajnában, (…) szeretnek itt lenni, tök aranyosak, vannak ilyen kameratőrök, meg világos minden, nagyon jópofa, nem innen vagyok kitiltva, az a Rádiókabaré.”
  • Miután lecsinosozta a műsorvezetőt, kitért a hatósági árra is, így: „mit vegyél, nem tudom, valami olcsót, vegyél csirke far-hátat, az olcsó, meg olajat, tudod, hatósági áras. Nem kő-, étolaj, meg tankoljál feltétlen. De ha nem kapsz, akkor ne terjeszd, mert azt most ilyen rémhírkeltés, (…) mondd, hogy nem volt kedved tankolni, meg túrót, meg tejet, 1,5-ös, az is benne van.”

Amikor befejezte, már csak fél perc körüli ideje maradt, ezen látványosan meglepődött, majd pár mondat után már véget is ért az öt percük a közmédiában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!